Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Bărbatul din Caracal a recunoscut că el este vinovat

Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal, a recunoscut în urmă cu puțin timp că a omorât cele două tinere dispărute, pe Alexandra și pe Luiza, a declarat avocatul din oficiu al bărbatului, pentru MEDIAFAX.

„Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit niște explicații. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreținere relații sexuale, au fost discuții mai aprinse și în urma acelor discuții le-a lovit și în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declarațiile dânsului au venit de bună voie”, a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă, pentru MEDIAFAX.

„Este vorba despre datele care se știau.Nu există alte crime”, a mai spus avocatul.

„Nu știu, nu cunosc”, a spus Bogdan Alexandru, întrebat ce l-a făcut să recunoască.

Rudele Alexandrei au devenit foarte nervoși în momentul în care au aflat că bărbatul a recunoscut cele două crime, iar poliția nu a acționat deloc cum trebuia în cazul Alexandrei, pentru a fi putut fi salvată fata.Mama și bunicul Luizei au început să lovească în poarta păzită de forțele de ordine.

„Uitați-vă ce ați făcut!”, a strigat mama Luizei, iar oamenii îi raspund „politica, politica”.Pentru că au fost oamenii împiedicați să intre, mama Luizei a strigat către jandarmi: „Ce păziți domnule, un criminal păziți?”.

După aflarea vestei rudele celor două fete dispărute au mers la casa lui Gheorghe Dincă. Mamei Luizei Melencu i s-a făcut rău și a fost solicitată o ambulanță.

Deocamdată nu se știe mare lucru, nu se știu unde sunt cadavrele, pentru că până acum anchetatorii nu au găsit vreun corp, ci doar urme umane.Gestul bărbatului de 66 de ani de a recunoaște cele două crime a venit după ce, dimineață, legiștii au confirmat suspiciunea anchetatorilor, după primele rezultate ADN: oasele găsite în curtea lui sunt de om.De asemenea, hainele, bijuteriile și firele de păr descoperite în mașina și casa suspectului sunt ale Alexandrei.

Între timp, la casa și curtea suspectului se continuă perchezițiile pentru a se stabili cu exactitate cum s-au produs cele două crime.Probabil că vom afla în scurt timp următoarele detalii, dacă Gheorghe Dincă va mai spune în continuare cum a acționat și dacă a avut complici sau nu.

loading...

Add comment