Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Compatibilitatea relațiilor: Cu ce zodie ești compatibil?

Unele semne zodiacale au mai multă chimie a iubirii decât altele. În continuare vom vedea cu ce zodie aveți cea mai mare compatibilitate.

Berbec

Berbecul este provocat de alte semne de foc (Leu și Sagetator). Când vine vorba de relații, Berbecul este pasionat, îndrăzneț și uneori egoist. Combinația Berbec-Sagetator lovește terenul și se dezvoltă cu scopuri comune. Berbecul rămâne inspirat de curenții înălțători ai semnelor de aer (Balanta, Vărsător, Gemeni). Dacă alegeți un Berbec în viața dvs., asigurați-vă că nu este plictisitor. Berbecul iubeste o provocare si noutatile li se par foarte atractive.

Taur

Taurul, o ia încet și ușor cu alte semne ale Pământului (Capricorn și Fecioară). Dar Capricornul nu ar fi înțelept să nu se laude cu taurul. Același lucru se întâmplă și pentru Fecioara, care are tendința de a critica. Taurul se simte acasa cu semnele de apa , care ajuta la scoaterea la iveala a taurului din el. Alte semne cum ar fi Leu, Scorpion și Varsator atrag Taurul si pot duce la imbinarea dragostei si a luptei „divine” impreuna.

Gemeni

Când vine vorba de dragoste și relații, Gemeni găsește stimularea mentală pe care o cere, la alte semne de aer, cum ar fi Balanta și Varsatorul. Însă, semnele de foc Berbec, Leu, Sagetator îl împiedică să se plictisească și îi promite o viață spontană. Dacă sunteți pe cale să începeți să vă întâlniți cu o femeie Gemeni , ea va dori pe cineva care să o adore, precum și să o țină pe palme.

Rac

Racul se simte înțeles emoțional cu alte semne de apă, cum ar fi Scorpionul și Peștii. El are adesea mulți prieteni de sex feminin. Femeile Rac sunt timide la început și pot fi greu de cucerit. O primă întâlnire cu care se poate simți mai bine poate fi un film sau un concert.

Leu

Leul are caracteristice feline. Un Leu îndrăgostit se ridică la provocarea Berbecilor și Săgetătorilor. Dar mândria Leului ar putea fi dezumflată dacă Berbecul își pierde interesul și Sagetatorul are o abordare prea casuală. Un meci Leo-Varsator are sens și este deschisă pentru o relație proasperă. Combinația Leu-Taur, poate să prospere, deoarece există o senzualitate și o bucurie împărtășită a lucrurilor mai fine din viață. Femeia Leu este foarte loială. Ea va putea să vadă imediat prin tine, dacă ești nesincer.

Fecioară

Fecioara se concentrează pe devotament și pe ritmul zilnic. Alte semne ale Pământului, Capricorn și Taur susțin aceste trăsături serioase. Fecioara-Rac aduce două îngrijorări împreună, însă au multe lucruri în comun și cam aceleași obiceiuri în stilul de viață. Multe Fecioare sunt atrase emoșional de zodia Pești. Întâlnirea cu o femeie Fecioară necesită multă răbdare și putere de convingere, deoarece ele sunt total fericite în a trăi o viață solo.

Balanța

Cand vine vorba de dragoste, Balanta se indreapta spre alte minti stralucitoare precum Gemenii si Varsatorul. Atunci când o Balanță întâlnește celelalte semne cardinale Berbec, Rac și Capricorn, se va confrunta cu noi provocări pentru ca aceste relații să funcționeze. Cea mai bună combinație este Balanță-Balanță deoarece ambele iubesc Dragostea.O femeie din Balanta iubeste dragostea si eleganta. Păstrați acest lucru în minte atunci când vă planificați să ieșiti cu o Balanță.

Scorpionul

Scorpionul se îmbină cu alte semne de apă, cum ar fi Rac și Pesti. Dar, de fapt, scorpionii iubesc meciul cu fiecare semn din zodiac. Scorpionii îndrăgostiți vor trebui să aibă încredere suficientă pentru revelația emoțională adevărată, pentru a experimenta intimitatea pe care o doresc. Combinația Scorpion-Taur creează un duo perfect cu puterea de a construi un imperiu. De asemenea combinația Scorpion-Scorpion este una prosperă pentru viitor. Femeile scorpion iubesc cu intensitate, poate chiar în măsura în care sunt posesive. Când începeți o relație, ea se va arunca adânc în descoperirea a cine sunteți și dorințele dvs.

Săgetătorul

Sagetatorul este semnul arcasului , ceea ce înseamnă că acesta este un suflet rătăcitor și întotdeauna caută un obiectiv pe care să se concentreze. Sagetatorul poate găsi prietenie și dragoste oriunde merg. În ceea ce privește relațiile, Sagetatorul admiră scânteia altor semne de foc, cum ar fi Berbecul și Leul. Cuplul Sagetator-Gemeni sunt cei mai buni prieteni, dar și iubiți. Sagetatorul poate găsi o înțelegere în relație cu oricare dintre semnele Pământului Capricorn, Fecioară sau Taur. Cu toate aceste relații compatibile, Sagetatorul este cunoscut ca „prietenul Zodiacului”. Pentru a câștiga un bărbat de Sagetator , fiți jucăuș și amuzant pentru a se potrivi cu dispoziția lui natural fericită și plină de spirit.

Capricornul

Capricornul este atras de celelalte semne ale Pamantului Fecioara si Taur.Ca si in viata, Capricornul este foarte bun când vine vorba de romantism. Alte semne cardinale, cum ar fi Rac, Libra și Berbec oferă inelul râvnit de alamă.

Văsătorul

Varsatorul, purtatorul de apa , vrea atat dragostea, cat si libertatea, iar celelalte semne de aer Gemeni si Balanta sunt perspective bune. Un Vărsător îndrăgostit poate avea un comportament imprevizibil, ceea ce face jocul de dating mult mai complicat. Varianta Varsator-Leu prezice multe puzzle-uri interesante. O Fecioară sau Capricorn poate aduce pe Vărsător pe pământ, dar fără a forța prea mult. O femeie de Varsator este deschisa atunci cand vine vorba de relatii si nu este prea preocupata de etichete.

Pești

Pestii sunt prețuiți ca o enigmă cu celelalte semne de apă Rac și Scorpion. Perechea Pești-Fecioară permite călătorului să găsească o bucată de pământ pentru a se așeza și ridică Fecioara de la lume pentru a vedea viața dintr-o perspectivă mai înaltă. O relație Pesti-Pesti ar putea duce la o unitate totala, dar ei ar trebui sa se asigure ca si ei au o viata separata. În mod similar, femeile Pesti sunt la început un mister.

loading...

Add comment