Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

A venit timpul să te iubești și pe tine,să mai ai grijă și de sufletul tău

Trăim într-o societate în care este mult mai ușor să vă faceți griji pentru ceilalți oameni și pentru ceea ce fac, ce poartă și cum fac, decât pentru voi înșivă.Stăm ore în șir pe telefon, ne uităm la pozele altora și la ceea ce fac ei, în loc să ne preocupăm mai mult de viața noastră.Un milion de like-uri pe rețelele de socializare nu vor fi niciodată suficiente dacă nu vă placeți mai întâi pe dvs.

Înseamnă să fii atent la cine ești deja și ce faci.Fii persoana cu care vrei să fii prieten.Întotdeauna ni se spune să fim amabili, să-i tratăm pe ceilalți cu respect și să ne iubim unii pe alții.Aceiași oameni ar trebui să se asigure, de asemenea, să vă spună că trebuie să fiți amabil cu dvs., să vă respectați și să vă iubiți pe voi înșivă în primul și primul rând.Vă veți scurge pentru totdeauna și nu veți realiza tot ceea ce aveți capacitatea de a face în viață dacă nu înțelegeți importanța de a avea grijă de voi.Și mai ales, de sufletul vostru.Dacă puteți înțelege importanța de a vă iubi și de a învăța să o trăiți cu adevărat, toate celelalte vor fi în zadar.

Ești un suflet frumos, etern, puternic.Te poți iubi pe tine însuți, nu numai ca cine ești în această viață, ci ca și sufletul care se spune că a trăit mii de vieți .Când nu te iubești pe tine, negi cine ești cu adevărat.Crezi că ești mic, nevrednic, defectuos, slab, singur. Acest lucru creează atâta durere, pentru că este opusul a ceea ce sufletul tău știe să fii.Mulți oameni se luptă să se iubească pe ei înșiși pentru că s-au separat de adevărata lor esență.Când personalitatea voastră umană se îndoiește de sine, când vă simțiți mai puțin, singur și nedemn … Amintiți-vă cine sunteți cu adevărat.Privește-te prin ochii iubirii, acceptă-te și îmbrățișează toate experiențele tale umane.Iubirea nu vă poate fi oferită niciodată, atât cât nu poate fi niciodată luată de la tine.Și abia atunci, când găsești iubirea în tine, poți să o împărtășești cu adevărat cu ceilalți.Oriunde te-ai afla, orice se întâmplă în jurul tău, iubește-te pe tine însuți și ai grijă de sufletul tău.

loading...

Add comment