Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cum mănânci, așa trăiești – Cele 10 reguli de aur ale alimentației

Elementele de bază ale unui stil de viață sănătos trăiesc în memoria noastră și devin adevăruri acceptate. De regulă, majoritatea oamenilor nu-și dau seama cum să înceapă un stil de viață sănătos și în mod greșit consideră că acest lucru înseamnă doar eliminarea unor kilograme suplimentare.Prin urmare, pentru a atinge obiectivele stabilite, este necesar să știm aceste 10 reguli ale alimentației.

1. Dormiți suficient.
Potrivit unui studiu publicat in General Sleep Medicine, oamenii care dorm in mod regulat, memoria lor este mai buna. Doctorii sfătuiesc aproximativ 7 până la 9 ore de somn în fiecare zi.

2. Mâncați pentru a trăi, nu trăiți pentru a mânca.
Mâncăm pentru că toată lumea mănâncă.Mâncăm pentru că, de îndată ce ajungem acasă, începem să simțim aceste semnale de foame. Mâncăm pentru că suntem triști, deprimați sau orice alte motive emoționale.Mâncăm pentru că nu vrem să aruncăm mâncare.Mâncăm pentru că am văzut o reclamă pentru burger și cartofi prăjiți și ni s-a făcut pofta de mâncare.Mâncăm din mai multe motive care nu au legătură cu foamea.

3. Exercițiu fizic.
Conform primei fericiri, corpul sănătos este sănătatea corpului și sănătatea este cea mai mare plăcere.Exercitiul este extrem de important pentru un corp sanatos. Cei care fac exercitii zilnic, sunt întotdeauna sănătoși. Exercițiul înseamnă dezvoltarea corectă a organelor corpului.

4. Stați jos când mâncați.
Așezați-vă să mâncați la masă, în loc să mâncați în fața televizorului.Bucurați-vă de mese cu prietenii și familia, ori de câte ori este posibil, pentru a vă face o ocazie socială.Mâncați încet și mestecați bine mâncarea.Acest lucru vă va ajuta corpul să-și dea seama când este „sătul”, reducând astfel șansele de supraalimentare.

5. Spuneți NU sare!
Evitați alimentele sărate, cum ar fi bacon, brânză, pizza, chipsuri, arahide sărate și gustări.Sarea încurajează retenția de apă și crește tensiunea arterială.Sarea încurajează retenția de apă și crește tensiunea arterială.

6. Nu beți apă în timpul meselor.
Apa potabilă este un obicei bun. Dar știi cât de rău este pentru sănătatea ta să bei apă în timp ce mănânci mâncare? Apa potabilă în momentul alimentării, este absorbită de suprafața stomacului. Acest proces continuă până când nevoia de digestie în stomac devine suficient de groasă pentru a putea digera alimente. Dar din cauza consumului de apă, această substanță a devenit mai groasă decât alimentele prezente în stomac; pentru a digera alimentele, sucul gastric începe să se formeze în stomac. Ca rezultat, alimentele nu se digera și pieptul arde.Prin urmare, nu ar trebui să beți apă în timp ce mâncați alimente.Ar trebui să beți din ce în ce mai multă apă pe parcursul zilei.Acest lucru vă va ține departe de multe boli și sănătatea dumneavoastră va fi întotdeauna bine.

7. Mâncați la ore fixe.
Potrivit cercetărilor, consumul de alimente la timp reduce riscul de cancer mamar, cancer de prostată. Permiteți-mi să vă spun că este corect să luați cina la ora 8 noaptea, atât timp cât mai stați treaza 4 ore după. În caz contrar, multe alte probleme cum ar fi gazele din stomac încep să se dezvolte.

8. Nu combinati lucrurile incompatibile.
Filozofia mea în viață este „moderarea în toate lucrurile”.Aveți grijă să nu exagerați și să vă faceți rău singuri.Savurați un delicios dulce cu o masă, apoi planificați ceva simplu pentru următoarea masă.

9. Beți 2 litri de apă pe zi.
Corpul nostru este alcătuit din apă, de aceea importanța apei în corpul uman este foarte mare. Apa este elementul esențial al fiecărui organism funcțional. Dacă bei regulat cantitatea potrivită de apă, ajută la reglarea metabolismului și, de asemenea, controlează obiceiul de a mânca alimente.Medicii recomanda sa bea cel putin 8 pahare de apa zilnic, ceea ce reprezinta 2 litri de apa pe zi.

10. Curatenia este importanta atât în exterior, cât și în interior.
Asta inseamna sa aveti grija de corpul vostru și în interior, adică mancarea si bautura pe care le consumati sa fie calitative si sanatoase, dar si sa atrageti o atentie proceselor de curatare naturala si speciala a organismului.Pentru a face o curatare speciala, practicati detoxifierea, fără mâncare și băutură pentru 24-48 de ore cat de des puteti.

loading...

Add comment