Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

O femeie cu sufletul bun are parte mereu de suferință… pentru că ea decât să facă rău, mai bine îndură…

Am fost tipa aceea grijulie, bună la suflet și altruită prea mult timp.După cum era de așteptat, și eu am avut multe ori o parte echitabilă a comportamentului bolnav și egoist al oamenilor. Cred că sunt încă o persoană drăguță, dar cu timpul am devenit mai precaută pentru comportamentul altor oameni.Sunt dispusă să împărtășesc experiența mea cu dvs. în continuare.

În viața ta vei întâlni oameni de toate felurile.
În primul rând, persoanele care înțeleg cu adevărat și vă apreciază acțiunile.În al doilea rând, oameni care sunt interesați numai de ce beneficii le puteți oferi acestora. După terminarea beneficiilor, vă vor părăsi ca o cameră de hotel folosită.Uneori vor face un lucru sau două pentru tine, astfel încât beneficiile asociate cu tine să nu fie întrerupte.În al treilea rând, oamenii care sunt nepoliticoși, narcisiști și nu respectă deloc opinia celorlalți.În al patrulea rând, oameni care te înțeleg greșit și interpretează greșit acțiunile tale.Am aflat pe parcurs că anumite tipuri de oameni ar trebui să fie întotdeauna excluși din viața ta.

Dacă ești o femeie bună la suflet, acest lucru nu înseamnă că ești prostuță sau naivă.Poți diferenția oamenii sinceri de cei falși, la fel ca ceilalți.Poți vedea cui îi pasă cu adevărat de tine și cine se preface doar că-i pasă.Poți vedea oamenii care vor face pentru tine acte de bunătate, îngrijire și blândețe.Tu nu te vei lăsa afectată de părerea altor oameni.

O femeie cu suflet bun vede ce mai bun din tine și acceptă scuzele pe care nu le dați.În cel mai rău caz, te ridică, chiar dacă înseamnă a pune deoparte prioritățile. Cuvântul „Ocupat” nu există în dicționarul ei.Își face timp chiar și atunci când nu are.Ea va alege bunătatea chiar dacă se va confrunta cu o atitudine ostilă, pentru că ea decât să facă rău, mai bine îndură.

loading...

Add comment