Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Pentru noi sunteți EROI, vă mulțumim pentru acest parcurs minunat

România a jucat ieri seara meciul împotriva Germaniei, un meci extrem de dificil care din păcate nu ne-a adus locul mult dorit în finală.Deși echipa juniorilor nu a reușit să ne ducă în finala acestui campionat, ei cu siguranță au reușit să ajungă la inimile noastre prin ambiția și emoția cu care au jucat.Ei au reușit sa facă o țară întreagă să-i urmărească și să se uite cu emoție și cu sufletul la gură la acest meci al naționalei.Au trecut mai bine de 20 de ani de când România a mai avut o națională la un campionat european.De aceea, trebuie să fim mândri de ei, pentru că deși nu au reușit să câștige ei au reușit să joace acest meci cu mândrie și să uimească o țară întreagă prin reușita lor.

Deși am fost în cea mai grea grupă, toată lumea își făcea deja calcule câte puncte să facă pe lângă cele 3 pe care le va obține cu România, am reușit să-i surprindem pe toți și să câștigăm la scor 2 din cele 3 meciuri, iar cu Franța am jucat la egal.Deși nu jucăm în finală, am reușit să câștigăm o echipă care în viitor ne va face cu siguranță mândri că suntem români.Naționala de tineret a reușit să câștige o țară întreagă de partea lor.Capul sus copii, voi sunteți oricum eroi!

Vă mulțumim că ați reușit să va clasați pe acest loc, și pentru emoția și bucuria cu care ați jucat. Voi o să reușiți să scriți istorie pentru fotbalul românesc de acum încolo.De astăzi, mulți copii tineri vor fi motivați să meargă la fotbal, cu gândul că într-o zi vor ajunge să fie la fel de buni ca Pușcas, Radu sau Hagi.

Felicitaridin nou copiii frumosi că ati reusit sa ne aduceti speranta că totusi suntem intr-un final invigatori, cinste voua și domnului Hagi pentru toate eforturile care le-a depus pentru a readuce fotbalul romanesc in prima linie.

loading...

Add comment