Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cine te iubește cu adevărat va găsi mereu timp pentru tine,restul vor găsi doar scuze

Dragostea este un ansamblu complex de emoții, comportamente și credințe asociate cu sentimente puternice de afecțiune, protecție, căldură și respect pentru o altă persoană.Dragostea poate fi exprimată prin cuvinte, sau prin fapte.Dacă este tipul care spune întotdeauna „te iubesc” cum poți fi sigură cu adevărat că asta simte? Sper că toată lumea este conștientă de faptul că, cuvintele sunt doar cuvinte și că ceea ce contează cu adevărat sunt acțiunile.Nu toți oamenii care spun acele trei cuvinte, înseamnă că sunt și adevărate.Iubirea este un lucru complicat, așa că ar trebui să fiți înțelepți și voi.Iubirea fără implicare, dovezi, respect, înțelegere, comunicare și tandrețe nu înseamnă nimic.

Când cineva te iubește cu adevărat, tânjește după prezența ta și îi este dor de tine când pleci, chiar dacă nu vă vedeți doar o oră. El te va suna sau îți va trimite mesaje doar pentru a vorbi și a vă simți prezența, deși sunteți departe.Un tip care te iubește cu adevărat își va elibera timpul pentru tine, indiferent de cât de aglomerat este programul său. Amintiți-vă că există o diferență mare între cineva care își pierde timpul doar pentru a vorbi cu voi și cineva care vorbește cu tine doar în timpul liber.

Dacă un tip te include în planurile sale, arată că te vede ca făcând parte din viitorul său. Tipii nu ar face asta decât dacă o consideră pe fată drept partenerul lor de viață.Când un tip te iubește cu adevărat, nimic nu va fi mai important decât timpul petrecut cu tine. Îți va dori să fie acolo pentru tine chiar și în perioadele dificile. El va păși și va fi acolo indiferent de situație.De multe ori acțiunile noastre, nu doar cuvintele noastre, vorbesc cu adevărat ceea ce simt inimile noastre.Doar să petreci puțin timp cu cineva arată că îți pasă și că acea persoană este importantă în viața ta.În plus, timpul petrecut cu cei pe care îi iubești îți va aduce adevărata fericire.Cu cât o faci mai mult, cu atât vei fi mai fericit.

Respectă persoanele care găsesc timp pentru tine în programul lor ocupat, dar iubește oamenii care nu se uită niciodată la programul lor atunci când ai nevoie de ei.

loading...

Add comment