Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
parinti

Când părinții îmbătrânesc,iubește-i în timp ce îmbătrânesc, așa cum ei te-au iubit în timp ce creșteai.Cinstește-ți mama și tatăl și zilele tale vor fi lungi pe pământ.

Părinții sunt darul nostru de la viață.Ei sunt primele persoane din viața noastră.Ei sunt cei care, de fiecare dată când întâmpinăm greutăți,ei ne sunt alături,indiferent de situație.Sfaturile lor bune ne sunt adevarate ghiduri în viață și de aceea tot ce avem mai scump pe lume sunt….PARINTII.

Nu îmi imaginez viața fără ei…fără zambetul lor cald și iubitor,fără blândețea din ochii lor,chiar și de momentele în care mă ceartă, pentru că mă ajută să învăț din greșeli.Iubirea lor este sinceră și nemărginită.Nici un diamant nu se compara cu chipul mamei,cum nici perlele nu se compara cu ochii tatei.

Părinții sunt adevărații prieteni în care putem avea încredere.Lasă-i să vorbească, chiar dacă spun povești repetate și ai aceeași răbdare și interes la fel ca cel pe care îl aveau ei pentru tine atunci când erai mic și povesteai ceva… lasă-i să se bucure de prietenii lor, așa cum te lăsau ei pe tine… lasă-i să se bucure de discuțiile cu nepoții lor, pentru că te văd pe tine în ei… lasă-i să se simtă bine, să trăiască printre obiectele care i-au însoțit mult timp, pentru că suferă când simt că rupi bucăți din lumea lor… lasă-i să greșească, că de atâtea ori ai greșit și tu și nu te-au făcut niciodată de râs corectându-te… Lasă-i să trăiască și încearcă să-i faci fericiți pe ultima parte a drumului care le-a mai rămas de parcurs; dă-le mâna ta, așa cum ei ți-au dat mâna lor când ai început să faci primii pași.

De aceea e important sa-i pretuim cât timp îi avem, deoarece trebuie sa ne gandim ca multi si-ar dori sa fie in locul nostru,sa simta imbratisarile lor calde.Cât timp ei sunt în viața noatră, ne putem numi cei mai norocosi oameni din lume.Cinstește-ți mama și tatăl și zilele tale vor fi lungi pe pământ.

loading...

Add comment