Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Un copil de 5 ani a fost prins de polițisti conducând singur în masină pe autostradă.

Adrian, în vârstă de cinci ani, a luat mașina familiei și a fost prins doar atunci când poliția din statul Utah l-a oprit pe autostradă.O patrulă de poliție a observat SUV-ul că mergea pe autostradă cu 30 km/h și l-a oprit imediat.El nu a văzut capul șoferului din propriul sedan când a aprins luminile și sirena pentru a trage mașina pe dreapta.

Polițistul a fost șocat să descopere un copil de 5 ani la volan, care a spus că este pe cale să-și cumpere un Lamborghini.Băiatul a spus poliției că a plecat de acasă după ce mama sa a refuzat să-i cumpere vehiculul de lux, ceea ce a stârnit un argument.El a decis că va lua mașina și va merge în California pentru a-și cumpăra unul singur”, a spus polițistul pentru autostrăzi din Utah. „S-ar putea să fi scăpat de suma de cumpărare, întrucât avea în portofel doar 3 dolari”.

Băiatul stătea chiar la marginea scaunului pentru a putea ajunge la pedale. Ajunsese la aproximativ cinci minute de mers cu mașina de acasă.Nimeni nu a fost rănit în incident. Procurorii locali vor rămâne să decidă dacă vor depune acuzații împotriva părinților.Amândoi erau la serviciu și el a fost lăsat în grija unei surori când a luat mașina. Polițistul l-a ajutat pe băiat să pună mașina în parc și să o oprească înainte de a-și chema părinții.El a spus că inițial credea că băiatul avea 8 sau 9 ani, dar copilul a insistat că acesta este 5. Părinții lui Adrian au confirmat ulterior că va împlini 6 ani în iunie.

Băiatul a visat de mult să dețină propriul său Lamborghini roșu și petrece ore întregi vizionând videoclipuri despre mașinile sport de lux care alergă în jurul valorii, potrivit surorii sale, Sidney Estrada.Ea mărturisește că a tras un pui de somn, atunci când Adrian a profitat de situație și a luat cheile mașinii familiei sale.

Chiar dacă i-a lipsit înălțimea și experiența de care va avea nevoie să conducă în siguranță, băiatul a luat atenție la sirena poliției și nu a cauzat nicio deteriorare a mașinii. Adrian călătorea cu 32 km / h pe autostradă, în timp ce mașinile din jurul său încetineau și îi dădeau spațiu.

loading...

Add comment