Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nimeni nu știe ce ai în suflet,dar toți își dau cu părerea și judecă

Oamenii își dau cu părerea și te judecă de fiecare dată când au ocazia.De multe ori, oamenii vor folosi lucruri diferite pentru a vă judeca personalitatea înainte de a vă cunoaște.Deși nu este plăcut să judeci o carte după coperta sa, experții spun că există o psihologie în spatele motivului pentru care o facem.Motivul principal pentru care îi judecăm pe ceilalți este acela că creierul nostru este conectat pentru a ne păstra în siguranță”, spune Kellie Zeigler, practicant certificat de psihologie.

Oamenii pot face acest lucru în mod inconștient, îi judecă pe ceilalți după lucruri, precum hainele, aspectul fizic, nivelul de educație și locul de muncă.Se simte rău când cineva te judecă incorect, mai ales când știe puține lucruri despre tine. Unii oameni îi judecă pe alții și cred că judecata lor este corectă, deși nu are nicio legătură cu realitatea. Unii dintre oamenii care sunt judecați negativ de alții se simt prost despre ei înșiși și cred că este ceva în neregulă cu ei, ceea ce duce la o încredere de sine scăzută și o autoestimare slabă.

Nimeni nu știe ce ai tu în suflet.Nimeni nu stie cate lacrimi se pot ascunde dupa un zambet senin si cald.Nimeni nu știe prin ce ai trecut tu în viață.Nimeni nu-ti cunoaste suferinta si nimeni nu are cum sa ti-o inteleaga cu adevarat, pentru ca nimeni nu traieste in locul tau.Nimeni nu isi poate da cu parerea despre tine, pentru ca nimeni nu te cunoaste cu adevarat si totusi orice nimeni traieste cu impresia ca stie destul despre tine incat sa iti judece alegerile si ratiunile inimii.Nimeni nu este perfect, dar oricine traieste cu impresia asta.

Concluzia este că oamenii te vor judeca fie că îți place sau nu.S-ar putea să nu vă intereseze cu adevărat ce cred ceilalți – chiar dacă este o raritate.Nu putem judeca niciodată viața altora, deoarece fiecare persoană cunoaște doar propria durere și renunțare. Deci judecă mai puțin, acceptă mai mult și restabilește-ți fericirea.

loading...

Add comment