Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cum știi că e sufletul tău pereche?

Când ești tânăr, e ușor să crezi că viața va fi ca într-un film: te vei întâlni cu sufletul tău, te vei îndrăgosti la prima vedere și – după 40 de minute de conflict ușor și poate câteva vorbe – vei trăi fericit până la adânci bătrâneți. Cu toate acestea, în realitate este destul de greu să trăiți o iubire ca-n filme. Ele sunt greu de găsit.

Pentru toți romanticii care încă mai așteaptă ca sufletul lor să apară, am enumerat mai jos câteva semne prin care îți dai seama că ți-ai găsit sufletul pereche.

1. Pur și simplu știi că el este alesul

Poate că dragostea la prima vedere este reală, la urma urmei. Poate voi credeți că nu există „dragoste la prima vedere” ci este doar un moment spontan, dar când doi oameni se găsesc reciproc, ei știu că și-au întâlnit cealaltă jumătate. Adesea, există un sentiment de calm și de certitudine cu privire la relația lor încă de la început. Chiar înainte de a spune cu voce tare , sufletele pereche simt că acea relație va merge mai departe.

2. Sunteți cei mai bun prieteni

Unul dintre cele mai bune lucruri despre întâlnirea cu sufletul vostru este că vă întâlniți și pe cel mai bun prieten.
În timp ce orice alte prietenii pe care le puteți avea înainte de a se întâlni vor fi întotdeauna importante pentru ei, legătura dintre sufletul pereche le permite să fie cel mai bun prieten pe care oricare dintre ei l-au avut vreodată. Ei se pot înțelege unul pe celălalt la un nivel foarte profund, chiar dacă s-au cunoscut doar de puțin timp. Dacă găsiți pe cineva căruia să-i puteți povesti orice, care va fi partenerul dvs. în „crimă” și prima persoană căruia o să-i scrieți atunci când primiți o veste bună sau proastă, atunci există o șansă bună să vă întâlniți sufletul pereche.

3. Vă respectați reciproc

Sufletele pereche au un respect profund unul pentru celălalt și își acceptă reciproc defectele.Ei nu doresc să se schimbe unul pe altul, așa că tind să fie mai puțin critici unul față de celălalt, chiar și atunci când nu sunt de acord. O persoană care te iubește nu va vrea să te transforme în ceva care nu ești, dar în schimb va dori să fie cel mai bun partener posibil pentru a susține persoana care ești.

5. Vă înțelegeți din priviri

Vă cunoașteți atât de bine, încât vă înțelegeți din priviri unul cu celălalt. Uneori,nu este nevoie nici să mai vorbiți, este de ajuns o privire ca partenerul dvs. să citească tristețea sau bucuria în privire.

6. Sunteți pe aceeași lungime de undă

De fapt, tu și sufletul tău poți avea unele diferențe serioase de opinie. Cu toate acestea, când vine vorba de cele mai importante lucruri din viață, cum ar fi valorile, obiectivele, principiile și prioritățile dvs., sunteți pe aceeași lungime de undă. Sufletele pereche tind să vadă lumea prin același obiectiv, ceea ce face ca conexiunea lor să fie atât de profundă.

7. Aveți aceleași viziuni despre viitor

Chiar dacă poți verifica toate celelalte semne de suflet, dacă tu și partenerul tău nu ai o viziune comună asupra viitorului, poate că nu vei fi destinat să fii împreună. Ați auzit, probabil, vechea zicală: „O pasăre poate iubi un pește, dar unde ar locui?” Ei bine, oricine a inventat această frază a știut cu siguranță un lucru sau două despre sufletele pereche. Dacă visezi la o viață plină de farmec într-un oraș mare, dar partenerul tău dorește o viață liniștită și familială într-un mic oraș, vei avea un timp foarte greu de a face ca relația ta să funcționeze pe termen lung.

8. Amândoi luptați pentru relație

Indiferent dacă este vorba de dificultăți cu membrii familiei, boli, probleme financiare sau orice altă problemă pe care o întâlnesc oamenii în viața lor, într-un anumit moment chiar și sufletele pereche se vor confrunta cu o problemă care le zguduie relația. Unul dintre cele mai sigure semne de suflet este modul in care tu si partenerul tau vă veți ocupa de aceste probleme atunci cand apar. or Veți întâlni provocări legată de relația dvs. și va trebui să luptați împreună până când echilibrul va fi restabilit.

9. Nimic nu este mai bine decât să fiți împreună

Când găsiți cel mai bun prieten, sprijinul principal, coechipierul tău loial și cel mai mare iubit al tău, într-o singură persoană, este ușor să-ți imaginezi de ce sufletele pereche își prețuiesc împreună timpul mai presus de celelalte lucruri.

loading...

Add comment