Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Fiecare bărbat are o femeie, pe care nu o va putea uita niciodată

Se spune că întotdeauna va exista acea persoană. Acea persoană care va rămâne în inima ta până la ultima ta suflare. Acea persoană care va avea întotdeauna o bucată din inima ta. Acea persoană care te-a schimbat și te-a lovit într-un mod pe care nu l-ai văzut niciodată venind.Și oricât de mult timp a trecut, acea persoană va rămâne mereu acolo undeva ascunsă. Nu veți putea scăpa de fantoma și umbra ei. Nu veți putea să o opriți să vă bântuiască visele și coșmarurile.

Acea iubire va rămâne intactă în interiorul tău, chiar dacă persoana respectivă a dispărut acum din viața ta, chiar dacă relația voastră nu a durat pentru totdeauna.Dragostea aceea te-a învățat că merită să fii fericit.Dragostea aceea te-a învățat că știi să iubești și să fii iubit înapoi.

Ai avut parte de o iubire mare pe care mulți niciodată nu au avut privilegiul să o experimenteze și care ți-a schimbat viața. Deci nu vă ascundeți de viața voastră. Nu îndepărta oamenii pe care îi iubești. Nu te abate să încerci să duci o viață frumoasă. Și nu îndrăzni să spui că nu mai iubești niciodată.Vei iubi din nou.Așa că prețuiește-ți amintirile și instantaneele din minte.Lasăți sufletul să-și amintească acea iubire și lăsați sufletul să lase iubirea să plece.Asta nu înseamnă că îi vei uita vreodată.Nu face ca această iubire să fie mai mică decât ceea ce a fost. Nu este nimic greșit în a trece peste și a merge mai departe.Trebuie să lași această persoană să plece pentru a experimenta din nou iubirea. Pentru a te îndrăgosti de viața ta din nou și a-ți lăsa inima să izbucnească.

Pentru fiecare bărbat există o femeie pe care nu o va uita niciodată.Trebuie doar să lași această persoană să meargă mai departe pentru ca tu să poți trăi din nou.Nu veți uita niciodată cum v-a făcut inima să se simtă. Pentru că ea va lăsa urme adânci în sufletul tău.Dar poate vei experimenta la un moment dat o iubire nouă. Și într-o zi, dragostea pe care o găsești nu se va mai sfârși niciodată. Și în cele din urmă veți ști de ce.

loading...

Add comment