Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

6 Reguli ale unei căsnicii fericite – potrivit actorului Tom Hanks căsătorit de 31 de ani

În timp ce cuplurile de la Hollywood continuă să se despart și să divorțeze unul câte unul, actorul american Tom Hanks și actrița Rita Wilson s-au căsătorit fericit de 31 de ani. Au trecut mult împreună și, așa cum spun ei, dragostea lor devine din ce în ce mai puternică. Iată care sunt regulile secrete pentru a avea o căsnicie fericită.

1. Nu vă căsătoriți înaintea vârstei de 30 de ani.


Tom Hanks și Rita Wilson s-au întâlnit în timpul filmării voluntarilor în 1985, unde au portretizat un cuplu îndrăgostit. Actorii au avut o relație romantică, dar Hanks avea deja o soție și doi copii, iar Wilson avea un logodnic. Doar 3 ani mai târziu după ce a avut o relație secretă, Hanks a divorțat soția și i-a propus lui Wilson să se căsătorească.

Astăzi, Hanks spune că s-a grăbit cu prima căsătorie pentru că era tânăr, impulsiv și a lucrat tot timpul. Hanks crede că o adevărată căsătorie trebuie să fie mai degrabă o decizie conștientă decât una impulsivă. „Nu te căsători până nu ai 30 de ani „, spune actorul.

2. Faceți sacrificii pentru partenerul dvs., chiar și în cele mai critice situații.


Hanks a fost catolic și Wilson a fost ortodox grec. Deoarece Hanks știa cât de importantă era religia față de soția sa, el sa convertit la credința ei. „Am sacrificat ceva pentru soția mea. Rita are rădăcini grecești și are credința ortodoxă. Și eram catolic, așa că, înainte de a mă căsători, mi-am transformat credința din respect față de familia e

3. Susțineți-vă reciproc.


În timpul anilor împreună, cuplul a trecut prin multe, dar ei s-au susținut întotdeauna unul pe celălalt. În 1994, când Hanks a primit primul său Oscar pentru spectacolul din Philadelphia , când a fost pe scenă, i-a mulțumit soției sale spunând: „Sunt aici doar pentru că femeia cu care îmi trăiesc viața mi-a arătat ce este dragostea în fiecare zi!”

În 2015, Wilson a fost diagnosticat cu o problemă gravă de sănătate – cancer de sân. Wilson a explicat că era speriată de reacția soțului ei și de modul în care această știre ar influența relația dintre ei. Dar nu ar fi trebuit să-și facă griji pentru că Hanks și-a înconjurat soția cu sprijin și grijă și au devenit mai aproape.Din fericire, boala a fost eliminată după un timp scurt, iar Wilson a reușit să prospere chiar și fără chimioterapie.

4. Faceți lucruri mici, drăguțe pentru partenerul dvs.


Hanks și Wilson călătoresc foarte mult. Au fost la aproape toate locurile din lume. În plus, Wilson călătorește cu Hanks în alte orașe când trebuie să lucreze la filme. Și chiar și după ani de căsătorie, ei încă încearcă să facă lucruri mici, drăguțe unul pentru celălalt.

5. Iubește-ți partenerul pentru ceea ce este el.


Hanks și Wilson prețuiesc lucrurile pe care le-au trăit împreună. Doar dragostea lor devine mai puternică. Actorul american își exprimă de multe ori cât de mult își apreciază soția spunând: „Această femeie m-a iubit când eram slab și m-a iubit când am fost gras. M-a iubit chel și m-a iubit cu păr. Această femeie mă iubește, știu asta. De aceea sunt un om norocos .

6. Cel mai important lucru este acela de a găsi persoana potrivită.


Jurnaliștii încearcă adesea să afle secretul căsătoriei lungi și puternice a lui Hanks. El doar râde și spune: ” Secretul meu pentru o căsnicie fericită este doar căsătoria cu femeia potrivită. Am avut noroc cu minunata Rita Wilson. Sunt cel mai norocos om în viață.

loading...

Add comment