Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Momentele distractive cu partenerul pot face ca relația dvs. să devină mai puternică

Căutăm în mod constant modalități de îmbunătățirea a relațiilor noastre cele mai apropiate.Deoarece intimitatea nu este singurul lucru important pentru sănătatea mentală și fizică într-o relație, majoritatea oamenilor încearcă să maximizeze șansele lor de a găsi o solutie și de a menține legăturile iubirii în viață în alte moduri.

După cum se dovedește, nu este atât de greu să facem ca o relație să devină mai puternică. De fapt, este chiar ușor. Avem nevoie doar de momente distractive împreună. Știm cu toții că râsul este cel mai bun medicament și aparent, acest lucru este valabil și într-o relație. .Dacă știți cu să râdeți bine cu ceilalți semnificativi, este un semn destul de pozitiv pentru voi doi.

Jeffrey Hall de la Universitatea din Kansas a efectuat 39 de studii care au implicat peste 15.000 de persoane pe parcursul a 30 de ani.Unul dintre constatările sale a fost că umorul este o parte esențială a construirii unei relații de succes.Ceea ce este strâns legat de satisfacția relațiilor este umorul pe care cuplurile îl creează împreună. Tot el spune că dacă dvs. și partenerul împărtășiți un simț ciudat al umorului și comediile romantice nu sunt pentru nici unul dintre voi, ei bine, nu există un stil sau un simț la umorului mai bun sau mai rău.

Dacă împărtășim un sentiment de ceea ce e amuzant atunci relația se tratează cu râs. Râsetele partajate în mod deosebit sunt un indicator al atracției romantice între posibilii parteneri.Cu toate acestea, există o linie între distracția abuzivă și cea sănătoasă într-o relație. Amândoi ar trebui să râdă unul cu celălalt, nu unul de celălalt.De exemplu, dacă credeți că partenerul vostru face glume înspăimântătoare în relația voastră și despre tine, atunci probabil ca ceva nu este ok și trebuie să discuțați împreună despre aceste lucruri și să spuneți că vă deranjează.

loading...

Add comment