Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
medicamente

Doctor în chimie spune: Toate medicamentele sunt fabricate pentru a reduce populația

Deci este un model de business care permite a oferi oamenilor medicamente toată viața. Ce este de făcut când se termină simptomele? Următorul nivel de publicitate a medicamentelor – a inventa maladii, spune Shane Ellison .

Shane Ellison a fost chimist pentru marile companii de medicamente. Știți, companiile care vând medicamente care nu vindecă niciodată nimic, furnizează boli temporare și cure ieftine care funcționează. Acesta a scris o carte, în care explică de fapt chimia bolilor de inimă, cancerului, diabetului și a altor boli comune și face acest lucru într-un limbaj ușor de înțeles. Shane explică, de asemenea, chimia medicamentelor utilizate pentru a trata aceste boli și de ce aceste medicamente sunt adesea ineficiente și periculoase. Cel mai bine, Shane explică cum să folosești suplimente ieftine fără prescripție medicală pentru a preveni și trata aceste boli.

Dacă nu există simptome, atunci se termină clientela pentru vânzări și rămâne doar să se inventeze alte maladii. Cu preparate psihiatrice puteți inventa maladii fără sfârșit. Exista doua cuvinte de care se teme un psihiatru. Două cuvinte: Dovediți acest lucru.

Și dacă medicul nu poate dovedi, iar el nu poate dovedi în nouă cazuri din zece, nu administrați medicamentul. Acest lucru oferă pacientului puterea de a lua o decizie. Fiind chimist, eram surprins – se fabrică medicamente cu capacitatea de a ucide, acest lucru se depistează în toate laboratoarele, medicamentele sunt periculoase, ineficiente, provocând aceleași efecte pentru care ele sunt concepute. Cum companiile farmaceutice reușesc să le vândă? Cum le vând?

Companiile farmaceutice au departamente de marketing, giganții farmaceutici au cele mai bune departamente de marketing din lume. Pur și simplu, geniale. Trebuie doar să plătiți profesioniștii – medicii, savanții, psihiatrii – pentru rapoarte care indică că studiul a avut rezultate pozitive. Le plătiți, cumpărați știința.

Cel puțin 125 de mii de persoane în fiecare an mor din cauza medicamentelor prescrise de medici, s-ar crede că ar trebui să se cheltuiască mai mulți bani pentru cercetare, pentru a reduce rata mortalității. Nu. Companiile farmaceutice continuă să dezvolte marketing. Publicitate, publicitate, publicitate. Să hipnotizeze oamenii.

loading...

Add comment