Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Bunicii nu mor niciodată, ei trăiesc etern în sufletele noastre

Poate că ai un bunic decedat, dar nu sunt cu adevărat morți, doar ca nu-i poți vedea. Ei sunt adânc în inima ta și vor rămâne acolo pentru tot restul vieții tale. Probabil doresti să le auzi din nou vocea lor inimaginabilă și povestirile amuzante.

Îți lipsește iubirea și tandrețea lor. Bunicii v-au putut vedea cum ati evoluat de la un copil la un adult. Pe de altă parte, i-ati vazut cum imbatranesc, până când în cele din urmă au parasit această lume.

De fapt, prima despartire prin care mulți copii trebuie treaca este moartea bunicului lor.Este prima durere emoțională reală prin care trebuie să treacă în viață. Dar copiii dezvoltă o legătură incredibil de puternică cu bunicii lor.

O legătură specială care îi învață despre respect, iubire și apreciere. De aceea e greu pentru ei să treaca peste moartea bunicului lor. Durerea îi poate afecta în multe feluri.

Impacarea cu pierderea

Ar trebui să te consideri cu adevărat norocos dacă unii dintre bunicii tăi sunt încă în viață când ajungi la maturitate.

În calitate de copil, este posibil să nu înțelegeți exact ce pierdere este, astfel încât să nu știți cu adevărat ce se întâmplă atunci când cineva moare. De aceea moartea unui bunic poate „nu doare”.

Dar cel mai bun mod de a înțelege moartea și de a înmuia lovitura este atunci când părinții sunt cinstiți în legătură cu acest subiect. Ei nu ar trebui să le spună povești copiilor cum bunicul lor s-a ridicat la cer, ci adevărul.

De asemenea, părinții ar trebui să se concentreze asupra emoțiilor și sentimentelor, mai degrabă decât asupra religiei, atunci când explică moartea copiilor lor. Un copil nu poate procesa complet explicațiile din punct de vedere religios.

Părinții ar trebui să fie deschisi în legătură cu acest subiect cu copiii lor și să vorbească liber despre asta. Numai în acest fel copiii pot vedea că nu este un tabu. Și vor începe încet să înțeleagă sensul ei.

Bunicii sunt prezenți întotdeauna

Bunicii tăi decedati sunt încă în locurile în care ai petrecut timpul cu familia. Este greu de crezut, dar ei sunt mereu aici pentru tine. Ei sunt prezenti în fiecare parte a vieții voastre, trăind în inima voastră și vă călăuzesc cu amintirea lor.

Ii puteți simți chiar și în obiectele neînsuflețite, cum ar fi hainele, mobilierul sau creațiile realizate manual de ei. Deci, păstrați unele din aceste lucruri și prețuiți-le.

Bunicii dvs. vă vor ghida și vă vor arăta cum să vă descurcati in viata prin povestirile pe care le-ați împărtășit. Ei vor fi întotdeauna acolo pentru a vă arăta cum să vă bucurați de fiecare moment al vieții voastre.

Este posibil să nu ii puteți vedea sau auzi, dar ii puteti simti adânc în inimă. Ei se află în lucrurile mici pe care le-au lăsat în urmă, ca vechile sărbători petrecute alaturi. Tot ce puteți face este sa ii onorati, sa ii iubiti și sa va amintiti de ei.

Dragostea dintre un copil și un bunic depășește cuvintele. Este veșnica si nu o veti putea uita niciodată.

Gândiți-vă la bunicii voștri și la dragostea pe care o simțiți pentru ei în fiecare zi, pentru că numai în acest fel ei pot trăi în continuare în inima voastră.

loading...

Add comment