Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Dacă vrei să reușești ceea ce îți propui,învață să-ți ții gura și să nu mai spui altora ce vrei să faci.

Fie că era vorba de a pierde kilogramele în plus sau de a învăța o limbă nouă, fiecare dintre noi și-a stabilit obiective încă de când era copil.
Interesant este că obișnuința de stabilire a obiectivelor ne poate spune multe despre un individ, cum ar fi trăsăturile de personalitate, stilul de lucru și responsabilitatea. Credeți sau nu, când vine vorba de stabilirea obiectivelor, în lume există două tipuri de oameni.
Tipul 1: Cei care își îndeplinesc obiectivele și le spun tuturor despre ei.
Tip 2: Cei care își îndeplinesc obiectivele și muncesc din greu în tăcere.
Tu care ești?

Dacă vrei să reușești ceea ce îți propui, învață să-ți ții gura și să nu mai spui altora ce vrei să faci.Nu cred că trebuie să anunți pe cineva imediat ce ai stabilit un obiectiv.Nu este întotdeauna cea mai bună abordare pentru a continua, deoarece obiectivul dvs. ar putea evolua sau prioritățile dvs. s-ar putea schimba în timp. De asemenea, pot exista anumite circumstanțe neprevăzute care ar putea opri îndeplinirea obiectivelor.Cel mai bine este să te bazezi doar pe tine.

Pentru unii, aceasta este calea de a atinge obiectivele. De obicei le spun prietenilor, familiei și celor apropiați care sunt obiectivele lor.Oricare ar fi următorii tăi pași în viață, este mai bine să păstrezi acest gând pentru tine. În timp ce spuneți cuiva despre următoarea dvs. mișcare ambițioasă, este posibil să nu își dorească întotdeauna ce este mai bun pentru dvs. Există multă concurență și gelozie în zilele noastre.Suntem înconjurați la fiecare pas de prieteni și cunoștiințe false.Nu spuneți nimănui ce intenționați să faceți. Nu împărtășiți niciun detaliu.Invidia celor din jur îți poate transmite gânduri negative.

Visele nu trebuie împărtășite cu nimeni, în zilele noastre nimeni nu știe nimic decât competiție, spun că cel mai bun prieten pot deveni într-un moment concurentul tău cel mai aprig, nu știi niciodată.Dacă vorbești despre obiectivele tale și nu reușești să-ți atingi acele obiective, oamenii te vor vedea pe de altă parte ca un ratat dacă îți atingi obiectivele fără să spună un cuvânt, te vor respecta. Deci nu le spune, arată-le, mai devreme sau mai târziu.Când ești încrezător și hotărât cu privire la obiectivul tău, nu contează ce spun alții.Aveți încredere în propriile dvs. obiective.

loading...

Add comment