Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

O mama, afacerista de succes dezvaluie cum si-a educat copiii: Nu le oferiti totul de-a gata!

Dani Johnson mama a cinci copii a trecut printr-o copilarie grea insa a reusit sa devina managerul unor afaceri foarte profitabile. Ea stie totul despre cum trebuie educati copii pentru a deveni niste oameni de succes cand vor creste mari.

La 17 ani a devenit mama, la 21 de ani si-a pierdut casa iar la 23 de ani si-a castigat primul milion de dolari. Acum are 5 copii.

Ea calatoreste prin diferite tari pentru a-i invata pe alti parinti cum sa-si educe copii. Ea este de parere ca nu trebuie sa obijnuim copii sa primeasca totul de-a gata.

  1. Copii trebuie obijnuiti de mici sa isi urmeze un scop in viata pentru ca in viitor sa devina niste oameni de succes.
  2. Fara televizor si telefon mobil. „Copiii mei nu-și pot permite telefoane mobile, pentru că nu câștigă bani. Telefonul mobil nu ajută la organizare și planificarea timpului. Ce învață copilul din desenele animate? Devine leneș și dezordonat. Dacă nu privești televizorul timp de 30 de zile, te dezveți de el!”, mărturisește milionara.
  3. Copii trebuie invatati sa indrageasca munca iar noi ca parinti nu trebuie sa ne aratam obositi sau stresati de propriul loc de munca deoarece copilul va intelege ca munca este ceva negativ.
  4. Nu sunteti un bancomat pentru copii vostri! Copii ei primesc aprox 250 lei/an de cheltuiala iar ea le cumpara incaltaminte si 4 perechi de blugi, daca vor haine de firma sau mai multi bani trebuie sa invete sa castige acei bani prin munca. În opinia ei, copiii trebuie asigurați doar cu strictul necesar, pe când fanteziile și dorințele vor rămâne pentru propriile sale puteri. De asemenea nu trebuie sa cumparati copilului ceea ce alti parinti cumpara copiilor lor.
  5. Copii trebuie invatati ca banii pot fi cheltuiti, economisiti sau investiti in ceva care in viitor va aduce mai multi bani. In casa, ea are o regula „strange 10 dolari si eu iti voi mai da 10”.
loading...

Add comment