Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Dacă călătoriți cu copiii, îi veți face mai buni la școală, sugerează studiile

Un nou sondaj sugerează că dacă doriți ca copiii dvs. să aibă mai mult succes la școală, ar trebui să îi luați cu dvs. în vacanță mai mult.

Un sondaj realizat de aproximativ 1.500 de profesori din SUA, comandat de Asociația Studenților și Tinerilor de Călătorii , a constatat că 74% dintre profesori au crezut că călătoriile „au un impact foarte pozitiv asupra dezvoltării personale a studenților”.Ei consideră de asemenea, că impactul pozitiv al călătoriei se poate extinde la educația și cariera elevului.Călătoriile pot avea impacturi foarte mari asupra copiilor. Profesorii au fost de acord cu faptul că copiii care au călătorit și au avut ocazia să experimenteze alte culturi decât ale lor, au crescut toleranța și respectul, voința de a învăța și dorința de a încerca lucruri noi.

Nu numai că profesorii cred că călătoria este utilă în sala de clasă, dar poate ajuta și pe terenul de joacă. Copiii care au călătorit aveau mai multe șanse de a avea independență, stima de sine, încredere, adaptabilitate și sensibilitate. De asemenea, aveau mai multe șanse de a ieși mai mult și de a avea o expresie mai bună decât copiii care au rămas acasă.În termeni mai pragmatici, 42% dintre profesori credeau că un copil care călătorește, arăta mai atractiv pentru recrutorii de admitere la facultate.

Cu toate acestea, călătoria cu impact nu trebuie neapărat să fie o provocare în toată lumea pentru a explora culturi foarte diferite de orașul natal al unui copil. Chiar și în călătoriile pe plan intern, dar într-un oraș în care lucrurile sunt ușor diferite, se poate începe învățarea și înțelegerea globală a copilului.Însă, există și un minus pentru aceste excursii. Cu cât copilul va merge în mai multe excursii cu părinții, cu atât își va dori tot mai mult. Dintre profesorii chestionați, 76% au spus că au văzut copii care doresc să călătorească mai mult după ce au fost luați într-o singură călătorie.

loading...

Add comment