Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
sabrina-voinea

O româncă care merită promovată! Gimnasta Sabrina Voinea, la doar 15 ani este câștigătoarea a două medalii de aur la Cupa Mondială de la Doha.

Sabrina Voinea, fiica Cameliei Voinea, a intrat în istoria României la doar 15 ani, după ce a câștigat două medalii de aur la Cupa Mondială din Qatar.Sportiva a cucerit două medalii de aur la bârnă și la sol.Pentru cei care nu o cunosc, mama campioanei, Camelia Voinea este vicecampioană olimpică la Seul în anul 1988, cu echipa, campioană mondială, tot cu echipa la Rotterdam 1987, și medaliată cu argint la CM 1985 Montreal, de asemenea, alături de Team România. La Campionatul European din 1987, de la Moscova, Camelia Voinea a obținut argintul la sol.

În urmă cu câteva zile, înainte de competiție, Sabrina Voinea a declarat pentru Prosport.ro că este prima ei competiție internațională de senioare la care participă.Tânăra din Constanța a fost cotată drept una dintre cele valoroase junioare ale României.Ea își dorește să ajungă campioana mondială și europeana.

„Noi ne dorim să obținem la toate cele trei aparate. Dar ne-am mulțumi și cu două medalii. Sabri este foarte montată pentru finale. Se simte execelent și sunt sigură că va da totul pentru a putea urca pe podium. Chiar dacă se află la prima ei competiție de senioare, unde concursul este infinit mai puternic față de junioare, chiar îmi spunea că se simte excelent la această competiție”, a povestit Camelia Voinea pentru Prosport.ro.

Succesul Sabrinei nu a trecut neobservat nici în ochii Nadiei Comâneci.Prima gimnastă din lume care a primit nota zece într-un concurs olimpic de gimnastică, Nadia Comăneci a fost impresionată de parcursul Sabrinei și s-a bucurat din suflet pentru aceasta, spunând că are un potențial foarte mare.

Astăzi, avem o nouă stea a gimnasticii românești.Noi dorim să o felicităm pe tânăra campioană și să îi urăm mult succes mai departe și cât mai multe reușite.Sperăm să nu se oprească aici.

loading...

Add comment