Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Un pod din Japonia este atât de îngrozitor încât îi sperie pe șoferi

Podul Eshima Ohashi situat în Sakaiminato, Japonia, altfel cunoscut sub numele de „Podul Rollercoaster” nu face excepție. Cu o înclinație de 6,1%, acest pod oferă chiar și celor mai experimentați șoferi palpitații de inimă.Soferii se apropie cu teama pentru a traversa.Arată absolut înfricoșător și în același timp surprinzător.Podul  este fabricat din beton, dispune de doua benzi care se intind pe o distanta de 1,7 km si are o latime de 11,4 metri, mentioneaza The Independent.

Eshima Ohashi este visul unui arhitect. Conectează Matsue în prefectura Shimane până la Sakaiminato din Prefectura Tottori peste Lacul Nakaumi. Arhitectura unică a lui Eshima Ohashi a fost o necesitate. Podul a fost creat pentru a asigura că traficul cu barci nu ar fi întârziat în timp ce călătoriți sub pod. Prin urmare, această structură pare aproape verticală atunci când o abordați într-un autovehicul. Podul este considerat o adevărată „minune” arhitecturală, construcţia reuşind să creeze o iluzie optică inedită.

În mod miraculos, totuși, nu au fost raportate accidente pe podul Eshima Ohashi. Construit între 1997 și 2004, acest pod este o atracție turistică literală. Oamenii se întâlnesc cu prietenii lor și dau o tură pentru aventură.

Eshima Ohashi merită cu siguranță un loc în primele zece poduri din lume. Acest pod va câștiga cu siguranță titlul de „cel mai terifiant pod din Japonia”. Combinat cu frica de înălțimi, acest pod poate fi un cosmar total de traversat pentru unii oameni. Nu te-am făcut curios sa vizitezi acest pod? Poate cândva veți ajunge prin Japonia și veți dori să-l vizitați. La prima vedere, este absolut înspăimântător.Podul abrupt neobișnuit a fost prezentat recent într-o reclamă pentru Daihatsu Motor Co., pentru dubiţa Tanto, testându-se durabilitatea maşinii.

Conform statisticilor, cel mai inalt pod din lume pentru autovehicule este Millau din Franta urmat de podul peste raul Sidhue din China.Dar totuși rămâne in topuri si acest pod.

 

loading...

Add comment