Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

10 exerciții să arzi grăsimea de pe burtă fără să alergi

Grăsimea de pe burtă poate fi iritantă și ne poate da dureri de cap.Necontrolată, se poate manifesta în alte afecțiuni grave și poate avea efecte negative asupra sănătății pe termen lung.Adesea trăind în orașe mari ocupate, este posibil să nu aveți acces la piste de alergări din exterior și s-ar putea să fiți prea ocupați pentru a petrece timp în mod regulat în sala de sport.Noi vom enumera 10 exerciții care sunt foarte eficiente în arderea grăsimii abdomenului și se pot face în confortul dvs., acasă.

Flotări.


Acestea nu sunt doar un exercițiu simplu, dar eficient atunci când vine vorba de combaterea grăsimii abdominale , ele sunt, de asemenea, minunate pentru menținerea stării generale fizice. La urma urmei, acestea sunt foarte frecvente în formarea fizică militară la nivel mondial.Începeți să stați pe podea cu pieptul în jos și posteriorul înapoi.Folosind brațele, ridicați și coborâți corpul.

Burpee, exercițiul supereficient pentru musculatură.


Burpee este un exercițiu grozav, dar simplu, de 4 etape, pentru a scăpa de grăsimea încăpățânată de pe abdomen.
Puneți-vă într-o poziție ghemuită, cu palmele pe plat.Întindeți-vă picioarele în spate și ajungeți într-o poziție de plașă, în timp ce țineți brațele întinse.Revino cu picioarele in pozitie de genuflexiune. Apoi, ridicați-vă și executați o saritura in sus.

Alpinist.


Știm cu toții că alpinismul este un exercițiu extraordinar, dar nu avem întotdeauna un munte în jurul căruia să urcăm. Acest exercițiu este conceput pentru a imita alpinismul, fără să mai spunem că e destul de eficient la arderea grăsimii abdominale nedorite.
Poziționați-vă într-o poziție de planșă.Ridicați puțin piciorul și începeți să vă îndoiți genunchiul în timp ce îl trageți între partea din față a corpului și podeaua.Acum deplasați piciorul înapoi în poziția inițială.Repetați acțiunea cu celălalt genunchi.

Abdomene.


Abdomenele sunt unul dintre cele mai populare exerciții pentru eliminarea excesului de grăsime din abdomen.Începeți să vă culcați cu fața în sus pe podea, cu genunchii îndoiți și cu picioarele pe podea.Puneți mâinile în spatele capului cu degetele în spatele urechilor.Împingeți-vă și înainte, astfel încât capul, gâtul și umerii să se ridice de la sol.Țineți-vă un moment și apoi întoarceți-vă încet la poziția de plecare.Repetați de 10 ori.

Planșă.


Acest exercițiu se realizează prin plasarea pe antebrate si pe varfurile picioarelor, ca in imaginea, astfel încât antebrațele și degetele de la picioare poartă greutatea corpului.Nu numai că este minunat pentru pierderea grăsimii abdomenului, dar este și un exercițiu excelent pentru întărirea umerilor și a pieptului, inclusiv a feselor.

Sumo squat.


Sumo squat sunt eficiente la eliminarea chiar și celor mai încăpățânate grăsimi de pe burtă.Începeți să vă răspândiți picioarele mai largi decât umerii și poziționați picioarele la un unghi de 45 de grade.Acum, efectuați un unghi de 90 de grade în timp ce ridicați mâinile pentru a le întâlni sub bărbie.Apoi veniti la jumatatea drumului inainte de a merge din nou in jos.

Șprinturi.


Acest exercițiu utilizează numai greutatea corporală pentru a vă întări și sculpta burta. Așezați-vă pe spate, cu brațele jos de partea dvs.Într-o mișcare rapidă, ridicați-vă în timp ce conduceți brațul stâng înainte și genunchiul drept la piept. Repetați pe cealaltă parte. Mișcarea arată cam ca și cum ai sprintat.

Bicicleta.


Indiferent dacă doriți să scăpați de burtă sau să aveți un abdomen perfect sculptat, exercițiul bicicleta este perfect pentru dumneavoastră.
Stați pe podea cu mâinile pe lângă dvs.Acum puneți-vă mâinile în spatele capului și ridicați piciorul drept astfel încât coapsele să fie perpendiculare pe sol.În același timp, ridicați și întoarceți corpul astfel încât cotul brațului dvs. stâng să atingă genunchiul piciorului drept ridicat.

Înotul.


Cea mai plăcută și foarte eficientă modalitate de a scăpa de grăsime este înotul.Este, de asemenea, un exercițiu de ansamblu excelent pentru menținerea aptitudinii fizice

Sărituri de coardă.


Un alt exercițiu care nu este numai minunat pentru pierderea excesului de grăsime, ci și pentru menținerea nivelului general fizic.Și la început totul, este, de asemenea, distractiv și ușor de făcut.

loading...

Add comment