Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
cartoful-pentru-riduri

Sucul de cartofi diminuează ridurile,cearcănele și imperfecțiunile tenului

Cartoful este una dintre cele mai consumate legume și totodată leguma preferată a românilor.Dar ce nu știu mulți dintre cei care îl consumă, e că el are proprietăți anti-îmbătrânire care pot ajuta la îndepărtarea ridurilor.Consumat sub formă de suc, este o alegere excelentă pentru pielea ta. Consumul de suc de cartofi este una dintre utilizările mai puțin cunoscute ale respectivei legume.Încărcat cu mai multe minerale și vitamine, sucul de cartofi este surprinzător de util în scăderea colesterolului în timp ce elimină ridurile.Există mai multe beneficii pentru sănătate ale sucului de cartofi despre care nu ați fi știut.

Antioxidanții prezenți în sucul de cartofi ajută la reducerea petelor de vârstă și a ridurilor.De asemenea, acest suc de cartofi este o alegere excelentă pentru hidratarea pielii, luminozitatea acesteia și la eliminarea petelor întunecate.Pentru a elimina petele întunecate și cearcănele, puteți aplica direct sucul de cartofi pe zona afectată cu o dischetă demachiantă de bumbac curată. Lăsați sucul să se usuce și spălați-l după aceea.Faceți acest exercițiu timp de câteva zile și veți observa diferența.Daca ai pielea uscata, atunci trebuie sa bei zilnic un pahar de suc de cartofi pentru a ramane hidratat. De asemenea, îl puteți aplica direct pe piele pentru rezultate mai bune.

Cum se prepară sucul de cartofi.
Se curăță doi cartofi și se dau prin răzătoare.Apoi se pun cartofii rași într-o cârpă de in și se stoarce sucul într-un pahar.Sau se pot tăia bucăți și se pun într-un storcător sau blender până se formează un amestec omogenizat.Sucul de cartofi poate rezista la frigider maxim 3-4 zile. Dar se recomanda să fie cât mai proaspăt când este consumat sau la folosirea lui pe piele.

Sucul de cartofi este cunoscut a fi o alegere excelentă pentru vitamina B și C și reduce șansele oricăror astfel de suplimente. Are un gust blând cu o consistență amidonată și poate fi folosit cu alte sucuri de legume pentru un gust mai bun.Cartofii conțin o anumită enzimă numită care ajută la luminozitatea pielii și la eliminarea petelor întunecate.Cartofii sunt, de asemenea, un bun exfoliant pentru piele. Cartofii pot, de asemenea, să revigoreze ochii obosiți. Feliile de cartofi pot reduce umflarea și pot ajuta la luminarea cearcănelor.Se taie o felie subțire de cartof și se pune direct peste ochii închiși.Se lasă feliile timp de 10-15 minute.

loading...

Add comment