Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

8 moduri eficiente de a scăpa de durerea de călcâie

Tocurile neconfortabile pot crea un dezastru real.
Durerea călcâiului în general, poate provoca o mulțime de disconfort în timpul mersului pe jos sau a alergării. Aproximativ 50 la sută dintre persoanele care poartă toc au durere de călcâie.A scăpa de această problemă iritantă nu este atât de ușoară și necesită efort.

1. Aplicați o compresă rece pe călcăie.


Nu ignora durerea piciorului și nu încercați să vă îngrijiți picioarele acasă. După aplicarea unei comprese reci, veți simți imediat o eliberare de pe urma călcâiului. Frigul ajută la reducerea durerii foarte rapid, dar nu va dura atât timp cât dacă ați luat medicamente.Dacă nu aveți o compresă rece la îndemână, puteți să luați un cub de gheață și să îl înfășurați într-o cârpă.

2. Faceți fizioterapie și exerciții pentru călcăie.


Nu neglija niciodată o vizită pentru a primi un tratament de fizioterapie . Rețineți că este esențial să găsiți un specialist medical cu educația adecvată, astfel încât să nu vă dăuneze nici mai mult. Specialistul vă poate sfătui și despre exercițiile pe care le puteți face singur acasă.Aceste exerciții vă vor ajuta să reduceți durerea și să vă antrenați mușchii în același timp. Repetați-le în fiecare zi când aveți timp liber, cum ar fi, de exemplu, înainte de a dormi.

3. Aplicați oțet de mere.


Acest remediu pentru acasă este simplu, dar eficient. Oțetul de mere poate fi utilizat pentru a reduce durerea și umflarea în doar câțiva pași. Luați o cârpă și înmuiați-o în oțet. Apoi aplicați-l în jurul pintenilor călcâiului. Repetați în fiecare zi până când vă simțiți ușurați.

4. Utilizați branturi special create pentru încăltăminte.


Simplu, rapid și eficient! Branturile personalizate pe care le puteți pune în pantofi pot fi făcute chiar și de medicul dvs. sau vă pot sfătui și de unde să le cumpărați și de ce formă aveți nevoie. S-ar putea să credeți că sunt scumpe, dar această metodă este extrem de eficientă și poate ușura durerea atunci când vă plimbați. Inserțiile pot fi utilizate timp de până la 5 ani și sunt o investiție bună în sănătatea dumneavoastră, chiar și dacă nu aveți probleme.

5. Faceți injecții cu medicamente antiinflamatoare.


Aceste injecții vor ajuta la scăderea durerii și inflamației în același timp. Și asta aveți nevoie! Adresați-vă medicului dumneavoastră pentru a prescrie ceva pentru dvs. și nu cumpărați din farmacii fără o consultație medicală adecvată, mai ales dacă nu simțiți nici o durere sau disconfort. Nu fi erou, du-te la doctor. La urma urmei, este sănătatea și bunăstarea ta în joc.

6. Țineți-vă picioarele în apă cu sare.


Sarea vindecă și toată lumea știe deja asta. Dar poate fi de asemenea un tratament bun împotriva pintenilor de toc și durerilor de călcâie. Magneziul ajută la formarea osoasă și utilizează calciu.Adăugați sare în apă caldă, dar nu foarte caldă. Înmuiați picioarele timp de o oră, adăugând apă caldă când începe să se răcească.

7. Folosiți comprese cu ulei de in.


Puteți încerca, de asemenea, să faceți o comprimare cu ulei de in. Luați o bucată de pânză, înmuiați-o în ulei, apoi aplicați această cârpă pe toc, și împachetați-o pentru a o menține caldă. O puteți lăsa peste noapte. Acest remediu poate fi folosit adesea pentru că nu este chimic. Bucurați-vă de noapte și vă veți simți mai bine dimineața.

8. Aplicați pastă de bicarbonat de sodiu pe suprafața afectată.


Doar câteva picături de apă și bicarbonat de sodiu vă pot ajuta să scăpați de durere și disconfort.Faceți o pastă și aplicați-o în zona dureroasă. Nu uitați să înfășurați piciorul cu tifon și un bandaj elastic.Aceste remedii ușoare vă pot ajuta în mod eficient și vă vor ușura viața. Și probabil că aveți deja majoritatea ingredientelor acasă.

loading...

Add comment