Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

10 minute pe zi cu aceste exerciții îți vor subția picioarele vizibil

Multe femei și, cu toată onestitatea, chiar și unii bărbați muncesc din greu pentru a obține decalajul perfect al coapselor. Există câteva exerciții simple, care durează doar câteva minute pe zi pe care le puteți face pentru a vă ajuta să eliminați grăsimea de pe coapse și să aveți picioarele perfecte.Iată care sunt acestea!

1. Genuflexiuni.


Acesta este un exercițiu care vă va ajuta cu adevărat să vă orientați spre zona coapsei, în special la zona din spate a picioarelor, pe unde se depune cel mai rapid grăsimea.

2. Ridicări ale picioarelor.


Nu numai că acest exercițiu, care este folosit de ani de zile la pillates vă ajută să vă tonifiați coapsele, vă ajuta, de asemenea, abdomenul și șoldurile.
În primul rând, vă așezați pe partea dvs. și întindeți complet picioarele.Ridicați piciorul încet și cât de mult puteți. În timp ce faceți acest lucru, încercați să vizați coapsele exterioare.Apoi, coborâți piciorul înapoi la poziția de pornire. La fel ca mai sus, adăugați greutăți dacă acest lucru devine prea ușor.

3. Podul.


Stați pe spate păstrând picioarele îndoite,așezați un obiect între genunchi, ca un prosop sau pernă.Ridicați-vă șoldurile pentru a vă ajuta corpul de la genunchi să facă o linie dreaptă. În timp ce faceți acest lucru, strângeți orice obiect aveți între genunchi cât mai strâns posibil.Coborâți șoldul până la poziția de pornire. Nu uitați să nu vă odihniți spatele până când nu ați terminat exercițiul.

4. Fandări laterale.


Aceasta este întinderea perfectă pentru a vă strânge șoldurile, precum și pentru a vă face mușchii fesieri mai puternici.

5. Salturi.


Iată un truc care este la fel de simplu ca săriturile în sus și în jos . Sunt cam ca niște cricuri cu picioarele care fac majoritatea muncii.
Ridicați-vă picioarele împreună și degetele picioarelor. Fie ține-ți mâinile pe șolduri sau pe brațele.Țineți pieptul înalt, îndoiți ambii genunchi și săriți drept, extinzându-vă ambele picioare spre exterior. Corpul tău ar trebui să semene cu o stea cu capul, picioarele și umeri.Repetați de 10 ori.

6. Urcări de scări.


Dacă ați gândit vreodată că urcarea scărilor este bună, sunteți deja pe drumul cel bun; acest exercițiu poate fi folosit pentru a vă ajuta la coapse și chiar pentru a servi ca o încălzire a mușchilor.

loading...

Add comment