Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Remedii eficiente pentru pielea și părul tău care pot fi preparate acasă

Oamenii din întreaga lume iubesc cafeaua pentru gustul și calitățile sale revigorante. Dar această băutură are și alte aplicații mai neobișnuite. În continuare noi vom prezenta o colecție de rețete eficiente pentru folosirea cafelei ca un remediu pentru tineri și frumusețe care poate ajuta împotriva unei varietăți de condiții neplăcute ale pielii.

1. Celulita.


Se amestecă cafeaua măcinată sau zațul de la cafea, cu aceeași cantitate de sare și se adaugă câteva picături de ulei de măsline.Aplicați pe pielea aburită și masați cu mișcări circulare în sus.Va trebui să repetați procedura de 1-2 ori pe săptămână.

2. Căderea părului.


Se amestecă 2 linguri de cafea fină sau medie, cu 3 lingurițe de ulei de măsline încălzit.Aplicați masca pe părul umed. Îndindeți pe toată lungimea părului și împachetați-l în folie. După 30 de minute, clătiți-vă părul cu șampon.Pregătiți această mască de 1-2 ori pe săptămână. Cursul complet de tratament trebuie să cuprindă 12 aplicări pentru a avea un efect mai bun.

3. Cearcănele de sub ochi.


Se amestecă 1/2 linguriță boabe de cafea măcinată, 1/2 linguriță de ulei de nucă de cocos, un vârf de piper negru măcinat și câteva picături de apă.Aplicați acest amestec pe față sub pleoapele inferioare. După ce masca s-a uscat, clătiți cu apă caldă.

4. Buzele uscate sau crăpate.


Se amestecă 1/2 linguriță de cafea și 1/2 linguriță de miere. Masați scrubul rezultat pe buzele dvs. timp de 30 de secunde, apoi îndepărtați-l cu un tampon de bumbac umed.

5. Punctele negre de pe față.


Se amestecă 2 linguri de cafea uscată sau cafea fin măcinată cu lapte acru sau chefir în proporție de 1: 1.Aplicați remediul pe pielea aburită, masați timp de 2 minute, apoi lăsați încă 10 minute. După aceea, clătiți cu apă caldă.

6. Pielea grasă.


Se amestecă cafeaua proaspătă cu 1 lingură de iaurt. Aplicați amestecul pe față și masați timp de 1-2 minute. Apoi clătiți cu apă rece.Pielea va arăta mult mai bine după prima utilizare.

loading...

Add comment