Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

7 obiceiuri simple care vă vor schimba viața în bine

Uneori, pentru a obține schimbări pozitive globale în viață, ar trebui să ne uităm pur și simplu la stilul nostru de viață. În timpul unei zile, facem multe lucruri în mod automat. De ce să nu le transformi în obiceiuri utile? Nu este nici dificil, nici plictisitor. Iată în continuare 7 obiceiuri simple care vă vor schimba viața numai în bine.

1. Începeți fiecare zi cu un pahar de apă cu lămâie.


Asigurați-o regulă de a bea un pahar de apă călduță cu suc de lamaie și un vârf de piper de cayenne în fiecare zi. Acest ritual va accelera metabolismul pana cand incepeti micul dejun.Sucul de lamaie conține vitamina C, care va crește imunitatea dumneavoastră microbicidă, în timp ce piperul de cayenne va accelera metabolismul.În plus, starea dvs. de sănătate se va îmbunătăți foarte mult după un timp datorită acestei acțiuni ușoare. Este o acțiune simplă cu mari beneficii.

2. Ștergeți-vă fața cu cuburi de gheață făcute din ceai de mușețel.


Un alt obicei util de dimineață este să vă ștergeți fața cu cuburi de gheață făcute din ceai de mușețel. Vă va ajuta să uitați de ridurile mimetice.stimulează procesele de schimbare a pielii. Imediat după procedură, în loc de edem de dimineață, veți avea o strălucire proaspătă pe față, împreună cu pielea de catifea.

3. Folosiți ață dentară după fiecare masă.


Starea dinților dumneavoastră depinde direct de sănătatea corpului. Oamenii de știință au reușit chiar să demonstreze legătura dintre dinți și bolile cardiovasculare. De aceea, atunci când aveți grijă de cavitatea bucală, ar trebui să se includă și utilizarea aței dentare. Vă ajută să curățați spațiul dintre dinți de orice aliment care a rămas blocat în locuri greu accesibile.

4. Mâncați un măr după fiecare masă.


Este recomandabil să vă spălați dinții după fiecare masă; cu toate acestea, nu este întotdeauna posibil să faceți acest lucru. Există o soluție foarte simplă și delicioasă: după fiecare masă, mâncați un măr. Aceasta vă va curăța gura de orice alimente lipite de dinți, va îmbunătăți circulația sângelui în gingie și va normaliza aciditatea în gură. Alegeți legume proaspete și fructe, și nu va trebui niciodată să suferiți de parodontoză.

5. Puneți un pahar de apă pe birou.


Majoritatea oamenilor nu observă nici măcar că suferă de deshidratare. Dacă ați decis să aveți un stil de viață sănătos, primul lucru pe lista dvs. ar trebui să beți mai multă apă. Ceaiul, cafeaua și băuturile carbogazoase sunt în afara acestei liste.Puneți un pahar de apă pe birou, ca să va amintească că trebuie să beți apă. Veți bea mai mult fără prea mult efort. Pentru a obține un efect și mai mare, setați un memento pe telefonul dvs. pentru a bea puțină apă în fiecare oră.

6. Manancă nuci.


Mananca nu mai putin de 50 de grame de nuci pe zi – orice rude ale nucilor care îți plac mai mult, alune, migdale,fistic. Datorită acizilor grași și a omega-3, ele întăresc sistemul cardiovascular, părul și unghiile. În plus, nucile conțin seleniu, antioxidanți, vitamina E, potasiu, calciu, fier, magneziu și zinc. Pe scurt, ele sunt un depozit de vitamine și substanțe nutritive.

7. Citiți în fiecare zi.


Cititul ar trebui să devină un obicei necondiționat, deoarece vă îmbunătățește memoria, gândirea logică și imaginația. S-a dovedit că lectura regulată poate încetini boala Alzheimer și demența.Pentru a vă obișnui să citiți mai repede, puneți cărți în fiecare colț al casei dvs.: în baie, în bucătărie, sub pat. De asemenea, nu uitați să puneți o carte în geantă, astfel încât să puteți citi atât în ​​transportul public, cât și când vă așteptați prietenul într-o cafenea. Dacă tocmai ați început să dezvoltați un obicei de citire, citiți timp de 15-20 de minute și apoi începeți să creșteți durata.

loading...

Add comment