Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
masca-turceasca

Celebra mască turcească din miere și scorțișoară.Mai bună decât procedurile din saloane.O rețetă care a supraviețuit de secole

Masca facială din miere și scorțișoară este una dintre cele mai cunoscute remedii naturale pentru îmbunătățirea aspectului pielii. Această combinație este considerată a avea proprietăți antibacteriene, antiinflamatorii și antioxidante, putând ajuta la reducerea acneei, a iritațiilor și la îmbunătățirea strălucirii pielii. Iată cum se prepară și se utilizează:

Ingrediente:

1 linguriță de miere (preferabil miere crudă și neprocesată)
1/2 linguriță de scorțișoară pudră

Instrucțiuni:

Curățare a pielii: Înainte de a aplica masca, asigurați-vă că fața este curată și uscată.

Prepararea măștii: Într-un bol mic, amestecați mierea și scorțișoara pudră până obțineți o pastă omogenă. Dacă amestecul pare prea dens, puteți adăuga puțină apă caldă pentru a-l subția ușor.

Aplicarea măștii: Folosind degetele curate sau o pensulă specială pentru măști, aplicați uniform pasta pe întreaga față, evitând zona ochilor și buzelor. Puteți aplica și pe gât, dacă doriți.

Timpul de așteptare: Lăsați masca să acționeze timp de aproximativ 10-15 minute. Scorțișoara poate avea o senzație ușoară de încălzire sau furnicături, ceea ce este normal.

Clătirea: După timpul de așteptare, clătiți fața cu apă călduță și uscați-o ușor cu o prosopă curată.

Aplicarea hidratantului: După ce ați îndepărtat masca, aplicați o cremă hidratantă potrivită tipului dvs. de piele pentru a menține pielea hidratată.

Frecvența: Puteți utiliza această mască o dată sau de două ori pe săptămână, în funcție de sensibilitatea pielii dvs. Dacă aveți pielea sensibilă, este indicat să faceți un test pe o mică zonă a pielii înainte de a aplica masca pe întreaga față.

Rețineți că fiecare persoană are un tip de piele diferit și poate reacționa diferit la anumite ingrediente. Deși această mască nu are cunoscute efecte adverse, înainte de a o utiliza pe față, este recomandat să faceți un test pe o zonă mică a pielii pentru a verifica dacă nu apare nicio reacție alergică sau de iritație. De asemenea, dacă aveți condiții medicale preexistente sau sunteți alergic la oricare dintre aceste ingrediente, consultați un dermatolog sau un specialist înainte de a aplica această mască.

loading...

Add comment