Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Trebuie să urmați acești 4 pași dacă doriți să scapați de burtă

Una dintre părțile cele mai problematice ale corpului nostru este abdomenul. Cu toate acestea, există exerciții care vă pot ajuta să intrați în formă rapidă dacă luați o abordare corectă.Noi vă prezentăm care sunt etapele de bază pe care fiecare persoană trebuie să le treacă dacă doresc să scape de burtă.

1. Dieta.


Încercați să minimalizați cantitatea de zahăr și carbohidrați din dieta dvs .: înlocuiți sucurile acidulate cu ceai, sosurile dulci cu nuci și fructe și zahărul cu miere. Mănâncă mai multe legume și fibre.

2. Sport.

Dacă alergați 30 de minute pe zi și în curând veți vedea schimbări pozitive în forma dumneavoastră. Dacă este prea greu pentru tine să alergi 30 de minute la început, puteți merge în pas alergător. Alergarea arde de 2,5 ori mai multe calorii decât mersul pe jos.

Inotati cel putin 30 de minute de 2-3 ori pe saptamana. Alegeți stilul și ritmul dorit. Cel mai important lucru este să rămâneți în mișcare, deoarece orice exerciții în apă vă ajută să pierdeți greutatea: o oră de înot intensiv vă poate ajuta să ardeți 500 de calorii.

Mersul cu bicicleta este unul dintre exercițiile de bază pe care le puteți face dacă doriți să pierdeți în greutate. Faceți-l de 2-3 ori pe săptămână într-un ritm confortabil.

3. Întăriți-vă abdomenul.

Exercițiile cardio vă vor ajuta să vă pierdeți greutatea în plus, dar nu vă va face pielea absolut plată. Aveți nevoie de o abordare complexă, în care puteți să pierdeți greutatea și să vă întăriți mușchii.

Vacuumul este un exercițiu minunat. Pentru a face acest lucru, respirați tot aerul din plămâni, trageți abdomenul spre coloana vertebrală și țineți respirația timp de 15-20 de secunde. Repetați acest lucru de 10 ori, de 3-4 ori pe zi și câteva săptămâni mai târziu, veți observa că talia dvs. va deveni mai mică.

Planșa.


Un exercițiu simplu, dar foarte eficient. Faceți-l de 2-3 ori pe zi timp de 30 de secunde, crescând treptat durata. În afară de arderea de calorii și de a face abdomenul mai puternic, de asemenea, face poziția mai bună și ameliorează durerile de spate.

4. Abdomene.


Aceste exerciții vă vor face mai puternici mușchii abdominali. Încercați diferite tipuri de abdomene pentru a vă dezvolta.

După un antrenament, faceți un duș rece. Temperaturile scăzute nu ajută doar la reducerea cantității de acid lactic din organism care cauzează dureri musculare, dar arde și calorii suplimentare făcând corpul să funcționeze mai mult pentru a se menține cald.

loading...

Add comment