Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
masca-de-par

Stopează căderea părului și oferă-i strălucirea cu ajutorul MIERII – 5 rețete ușor de preparat acasă.

Dacă vă întrebați care sunt cele mai bune moduri în care puteți folosi mierea pentru păr, vă oferim câteva remedii naturale simple, dar eficiente, pe care le puteți încerca cu ușurință acasă.De asemenea, mierea ajută la calmarea scalpului și la curățarea infecțiilor. În plus, atunci când este aplicat în mod regulat, stimulează și creșterea părului. Deci, întrebarea noastră este de ce să nu folosiți acest ingredient ieftin pentru a obține un păr superb și strălucitor. În continuare, avem 5 măști de păr cu miere care le poți prepara oricând acasă pentru un păr moale și strălucitor.

1.Mască de păr cu miere și ulei de măsline.
Mierea și uleiul de măsline sunt foarte hidratante în natură și funcționează foarte bine pentru păr, iar această mască de păr are nevoie de doar două ingrediente și 30 de minute timp de acționare.Adăugați 4 linguri de miere într-un bol și 5 linguri de ulei de măsline.Amesteca bine mierea si uleiul de masline.Lăsați-l pe păr timp de 30 de minute și clătiți cu un șampon ușor. Vei observa ca parul tau a devenit mai stralucitor si mai moale dupa folosirea acestei masti. Puteți observa diferența chiar după prima utilizare.Pentru a oferi părului tău umiditatea și strălucirea atât de necesară, folosește această mască de păr o dată pe săptămână sau de două ori pe lună.

2.Mască de păr cu cafea și miere naturală.
Pentru a face această mască, luați 4 linguri de cafea și 2 linguri de miere. Acum adăugați 3 linguri de apă caldă și amestecați totul bine. Aplicați această mască pe părul umed sau uscat și lăsați să acționeze 20 de minute. Spălați-vă cu șampon și terminați cu rutina normală de uscare și – voila! Păr frumos sănătos! Dacă aveți părul extrem de uscat sau un scalp uscat, adăugarea a 1 lingură de ulei extravirgin ar ajuta la hidratarea scalpului.

3.Mască de păr cu aloe vera, iaurt și miere.
Luați 2 linguri de gel de aloe vera, 2 linguri de iaurt, 1 lingură de miere, 1 lingură de ulei de măsline și amestecați totul împreună. Aplicați-l pe scalp și păr și lăsați-l să acționeze 15 – 20 de minute sau mai mult, dacă doriți. Clătiți cu șampon.Masca în sine funcționează ca un balsam excelent pentru păr. Aloe vera din mască promovează creșterea părului și reduce mătreața. Iaurtul reduce, de asemenea, mătreața din păr și îl face moale și ușor de gestionat.

4.Mască de păr cu banane și miere.
Avem nevoie de 2 banane coapte (pasate), 2 linmguri de miere, 1 lingură ulei de măsline.
Amestecați toate ingredientele într-un bol și faceți o pastă netedă.Aplicați uniform pe tot scalpul și părul.Lasă-l să stea 20-30 de minute.Clătiți-l cu apă urmată de un șampon ușor.Repetați cel puțin o dată pe săptămână pentru rezultatele dorite.

5.Mască de păr cu ceapă, gălbenuș de ou, lămâie și miere.
O combinație de gălbenuș de ou, ceapă, lămâie și miere este o combinație perfectă pentru părul tern și uscat. Luați o jumătate de ceapă și tăiați-o în bucăți mici și extrageți zeama. Adăugați o lingură de miere în sucul de ceapă și amestecați bine. Adăugați câteva picături de suc de lămâie la amestec. Acum adăugați un gălbenuș de ou la amestec. Se amestecă toate ingredientele, se aplică pe păr, se ține timp de 20 de minute, se clătește cu un șampon ușor. Folosiți această mască o dată pe săptămână pentru a spune la revedere problemelor legate de îngrijirea părului.

loading...

Add comment