Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

8 semne că te confrunți cu probleme de sănătate

Corpul nostru este un mecanism perfect în care se întâmplă o mulțime de lucruri în același timp. Și uneori ne dă semne că are nevoie de ajutor care, dacă este ignorat, poate duce la probleme de sănătate.Iată în continuare câteva semne de care trebuie să țineți cont întotdeauna.

1. Insomnie, iritabilitate și crampe la picioare.


Dacă aveți aceste semne, corpul dumneavoastră are nevoie de magneziu și potasiu . Pentru a completa aceste elemente vitale, adăugați roșii, portocale, banane și spanac în dieta dvs. zilnică.

2. Piele uscată.


Pielea uscată poate indica lipsa de vitamina E. Prin urmare, ar trebui să consumați mai multe legume, ulei, nuci și pești.

3. Pofta de dulce.


Dacă simțiți brusc o dorință puternică de a mânca ceva dulce, atunci poate fi cauza stresului, depresiei sau epuizării. Corpul tau cere glucoza. Pentru a evita creșterea greutății, trebuie să mâncați mai multă ciocolată neagră sau miere.

4. Dorința de a mânca gheață.


Dacă doriți să mâncați niște gheață, atunci puteți avea anemie – deficiență de fier . Cele mai bune surse de fier sunt carnea de vită, ouăle și moluștele. Cu toate acestea, este mai bine să consultați un medic dacă doriți să mâncați gheață și dacă nu aveți energie.

5. Sângerarea gingiilor.


Sângerarea bruscă sau constantă a gingiilor atunci când vă periați dinții este un semnal al unei deficiențe a vitaminei C. Includeți următoarele produse în mese: citrice, spanac, ardei roșu verde și roșu, roșii, varză, conopidă și broccoli și s-ar putea să dispară problema aceasta.

6. Unghii și păr fragil.


Corpul tău îți spune că îi lipsește vitamina B. Beți mai mult lapte, consumați alge marine și ciuperci.

7. Inele colorate în jurul iriselor.


Astfel de inele pot apărea la persoane cu vârsta peste 50 de ani, ceea ce este normal. Cu toate acestea, dacă apare la o persoană mai tânără, atunci este un semn al unor niveluri ridicate de colesterol. Ar trebui să consultați un medic și să cereți părerea.

8. Picior grecesc.


Un picior grecesc sau un al doilea deget mai lung pe piciorul tău ar putea fi o cauză de disconfort. Ar putea, de asemenea, să vă facă încălțămintea într-adevăr inconfortabilă, deci va trebui să vă faceți griji pentru un anumit tip de picior.

loading...

Add comment