Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
ulei de ricin si bicarbonat de sodiu

Amestecul de bicarbonatul de sodiu și ulei de ricin poate trata o serie de afecțiuni

Cunoscut în principal pentru beneficiile sale pentru păr și piele, uleiul de ricin are câteva avantaje terapeutice uimitoare despre care mulți dintre noi nu le cunoaștem. Deși, bătrânii noștri au vorbit întotdeauna despre bunătatea uleiului de ricin, cei mai mulți dintre noi sunt conștienți doar de beneficiile sale pentru păr și piele. În plus, ricinul este cunoscut pentru proprietățile sale antibacteriene și pentru diferitele beneficii medicinale și terapeutice.Combinat cu bicarbonatul de sodiu, poate trata o serie de afecțiuni.

Există dovezi că egiptenii antici foloseau ulei de ricin pentru a proteja ochii de iritații.Cleopatra l-a folosit pentru a-și lumina albul ochilor, bunicile noastre au folosit și ulei de ricin în diverse moduri pentru a hidrata pielea, vindeca constipația, hrănește scalpul și astfel sporind creșterea părului.

Bicarbonatul de sodiu sau sodiu nu are efecte nocive. Are doar virtuți surprinzătoare și întotdeauna este bine să îl ai în casă. Beneficiile uleiului de ricin cu bicarbonat de sodiu sunt grozave și ajută într-o varietate de moduri.Iată în continuare câteva beneficii ale combinației de bicarbonat de sodiu și ulei de ricin:

  • Îndepărtează ciupercile
  • Elimină negii
  • Lupta împotriva alergiilor
  • Vindecă tăieturile minore
  • Îndepărtează vergeturile
  • Reduce aspectul vânătăilor
  • Elimina petele intunecate
  • Elimină etichetele de piele
  • Calmează mușcăturile de insecte
  • Previne acneea

Se amestecă jumătate de cană de ulei de ricin cu două linguri de bicarbonat de sodiu în apă caldă.Se aplică pe regiunea afectată și se poate acoperi cu un bandaj.Repetați acest obicei timp de 3-5 săptămâni pentru rezultate mai bune.Datorită prezenței proprietăților antibacteriene, combinația de ulei de ricin și bicarbonat de sodiu este eficientă și în eliminarea infecțiilor fungice precum piciorul de atlet.

Uleiul de ricin și bicarbonatul de sodiu funcționează, fără îndoială, datorită diferitelor lor componente nutriționale. Acest combo este o alternativă excelentă la medicamentele convenționale pentru a vindeca numeroase probleme legate de piele, păr și sănătate.Amestecând uleiul de ricin și bicarbonatul de sodiu împreună creează un unguent care poate elimina alunițele dacă este aplicat timp de câteva săptămâni. Teoria din spatele acestui lucru este că bicarbonatul de sodiu usucă alunița, iar uleiul de ricin ajută la protejarea pielii.

Folosite fie singure, fie în combinație, aceste două produse au virtuți excelente.Nu ezita sa ai mereu ulei de ricin in dulap dar si bicarbonat de sodiu! Acest amestec de ulei de ricin și bicarbonat de sodiu sunt, așadar, o combinație foarte benefică pentru organismul nostru.Cu toate acestea, având în vedere lipsa de studii științifice pe acest subiect, este important să cereți părerea unui specialist înainte de a folosi acest remediu natural.

loading...

Add comment