Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

10 femei celebre care s-au căsătorit o dată pentru totdeauna

Nu este atât de ușor să construiești o relație puternică, iar o căsătorie de lungă durată este un fenomen foarte rar, mai ales în cazul celebrităților. Dar chiar și printre staruri, există femei care au reușit să-și păstreze dragostea puternică de-a lungul anilor. Femei ale căror relații strânse cu soții lor sunt încă sigure și sănătoase, iar timpul nu le poate împiedica să fie fericiți. Iată în continuare care sunt acestea.

1. Salma Hayek: 10 ani de căsătorie.

Salma și-a întâlnit viitorul soț, omul de afaceri François-Henri Pinault, în Veneția, în 2006 . Ei și-au sărbătorit nunta în 2009 la Teatrul La Fenice.

2. Beyoncé: 11 ani de căsătorie.

Povestea de dragoste a lui Beyonce și a lui Jay-Z , pe numele său real Shawn Corey Carter a început cu un parteneriat. În 2002 , au lucrat la melodia ” Bonnie & Clyde ” și de acolo a început cumva idila lor. Cuplul s-a căsătorit apoi în anul 2008.

3. Jessica Alba: 11 ani de căsătorie.

Jessica și Cash Warren au început să se întâlnească în 2004 cu piesa Fantastic Four . În 2008 , Alba și Warren s-au căsătorit. Actrița crede că cheia pentru o relație puternică este petrecerea cât mai mult timp împreună și crearea unei atmosfere romantice.

4. Claudia Schiffer: 17 ani de căsătorie.

Claudia s-a căsătorit cu producătorul de film Matthew Vaughn la 16 luni după ce se întâlneau. Nunta lor a avut loc în Suffolk, Marea Britanie în anul 2002 . Cuplul a cumpărat de asemenea un teren acolo.

5. Catherine Zeta-Jones: 19 ani de căsătorie.

Catherine Zeta-Jones și-a întâlnit viitorul soț, Michael Douglas, la Festivalul de Film de la Deauville din Franța, în august 1998. 2 ani mai târziu, actrita sa căsătorit cu iubita ei.

6. Sarah Jessica Parker: 22 de ani de căsătorie.

 

Sarah s-a întâlnit cu Matthew Broderick la o petrecere din New York City în 1991 . Se întâlneau cu 6 ani înainte ca ei să se căsătorească în 1997 . Actrița crede că partenerii trebuie să se respecte reciproc și să nu concureze niciodată pentru a avea o relație de lungă durată și sănătoasă.

7. Cate Blanchett: 22 de ani de căsătorie.

Cate Blanchett și Andrew Upton s-au întâlnit la Sydney în 1996, când a studiat la Institutul Național de Artă Dramatică. Un an mai târziu , Cate și Andrew au devenit soț și soție. Blanchett susține că fericirea familiei sale depinde de interesele comune și de lipsa de secrete.

8. Rita Wilson: 31 de ani de căsătorie.

Rita și-a întâlnit viitorul soț Tom Hanks într-un grup de prieteni în 1981 . S-au căsătorit în 1988 . Wilson este sigur că este important să participi la viața celuilalt pentru a face o căsnicie fericită.

9. Jamie Lee Curtis: 34 de ani de căsătorie.

Sotul lui Jamie este Christopher Guest, actor și compozitor. Curtis s-a îndrăgostit de el când și-a văzut fotografia din filmul ” This Is Spinal Tap” . Așa că a spus: „Mă voi căsători cu tipul ăsta.” 5 luni mai târziu, ea și- a ținut cuvântul.

10. Meryl Streep: 40 de ani de căsătorie.

În 1987, Meryl a intrat într-o situație dificilă de viață și s-a adresat unui prieten al fratelui său, Don Gummer , pentru sprijin. Streep a trăit în casa lui și a vrut să se mute imediat ce Don s-a întors acasă din Europa. Dar când s-a întors, a convins-o să rămână și s-au căsătorit . Meryl împărtășește întotdeauna toate problemele și temerile ei care o îngrijorează cu soțul ei și crede că acest lucru este cheia unei relații bune.

loading...

Add comment