Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Vezi cum arată actorul din Singur acasă acum

Știai că actorul american devenit celebru datorită rolului din filmul Singur acasă, Macaulay Culkin a fost în 2013 dependent de droguri și cheltuia aproximativ 6000 de dolari pe lună numai pe heroină? Ei bine, actorul a trecut prin momente dificile, după ce a ajuns la maturitate.

La 4 ani după ce au apărut aceste zvonuri despre actor, Macaulay Culkin a negat că ar fi cheltuit atâția bani pe heroină sau că ar fi făcut-o lună de lună. Acesta a mai spus că a fost deranjat că tabloidele au împachetat totul într-o falsă și stranie îngrijorare. La vărsta de 38 de ani, acesta a spus că în momentul de față se simte foarte bine și că îi merge mai bine ca niciodată. A recunoascut că se simte foarte bine în preajma sărbătorilor, deoarece este mult mai des recunoscut pe stradă și de către fani, datorită seria filmelor „Singur acasă” care rulează pe majoritatea televiziunilor din Sua. Macaulay Culkin recunoaşte că până și el se uită la „Singur Acasă” cu noile iubite, la cererea acestora și că se folosește cumva de faima câștigată odată cu acest rol și pentru le impresiona. Pe lângă asta, nu-l deranjează deloc să vizioneze și cele două filme din seria „Singur acasă” în care nu a apărut.

Această frumoasă comedie de Crăciun a râmas în istorie, până în zilele noastre, la peste un sfert de secol de la lansare și încă adună fani în fața televizoarelor în perioada sărbătorilor de iarnă. Filmul care a avut un buget de 18 milioane de dolari a adus încasări record până în prezent, de peste 476,7 milioane de dolari. Ideea filmului a aparţinut scenaristului John Hughes, care de altfel, l-a și descoperit pe puştiul Macaulay Culkin, şi a scris povestea special pentru el. Filmul “Singur acasă” a intrat în Cartea Recordurilor pentru că a rezistat cele mai mult în topul celor mai bune filme și anume, 12 săptămâni la rând şi a avut cele mai mari încasări din lume în anul 1990.

loading...

Add comment