Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
bianca rosca

Românca geniu cu un IQ mult peste medie, elevă în Galați, a fost selectată în grupul celor mai inteligente persoane din lume.

În Galați, un orășel de provincie din România, trăiește un adevărat geniu. La doar 14 ani, Bianca Mayer Roșca s-a diferențiat nu numai la nivel național, dar și global, fiind recunoscută pentru IQ-ul său excepțional. Acesta i-a asigurat un loc în grupul celor mai inteligente persoane din lume.

Bianca a demonstrat o înclinație naturală către știință și matematică de la o vârstă foarte fragedă, depășind constant așteptările profesorilor și ale colegilor săi. Această strălucire nu a rămas neobservată, iar Bianca a fost selectată pentru a face parte din Mensa, o organizație internațională care reunește persoanele cu un IQ în top 2% la nivel global.

Tânăra elevă a demonstrat o înclinație naturală către știință și matematică de la o vârstă foarte fragedă, depășind constant așteptările profesorilor și ale colegilor săi. Această strălucire nu a rămas neobservată, iar Bianca a fost selectată pentru a face parte din Mensa, o organizație internațională care reunește persoanele cu un IQ în top 2% la nivel global.

Bianca Mayer Roșca este un exemplu strălucit al faptului că vârsta este doar un număr, și că inteligența, atunci când este combinată cu pasiune și compasiune, poate avea un impact semnificativ. Ea demonstrează că oricine, indiferent de vârstă sau locul de origine, are potențialul de a schimba lumea în bine.

Deși viitorul ei este deschis la nenumărate posibilități, Bianca este fermă în a-și urma propriul drum. Cu atitudinea potrivită și un IQ impresionant, nu există nicio îndoială că Bianca Mayer Roșca va reuși tot ceea ce își propune pentru viitor.

Sursa foto: Facebook

loading...

Add comment