Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cei mai drăgălași pui de animale pe care probabil nu i-ați văzut niciodată în realitate

Fiecare animal este frumos în felul său, unele ne impresionează cu puterea lor, altele cu fragilitatea și harul lor, iar altele cu aspectul lor unic. Dar toate animalele cât sunt mici sunt adorabile. N-au cum să nu-ți placă. Puii de animale în primele lor faze de dezvoltare după naştere, sunt cei mai frumoși. Noi am făcut un album cu câțiva puiuți de animale, care par a fi fost create de natură pentru a ne face viața mai frumoasă. Sunt niște specii mai rar întâlnite. De fapt, nici dacă am avea timpul şi resursele necesare, tot nu am avea posibilitatea să ne întâlnim cu toate speciile de animale cunoscute. Lumea animalelor nu a fost descoperita pe deplin și sigur mai sunt specii de care încă nu știm.

1. Pui de urs polar. Ursul polar  este un urs alb care trăiește în zonele nordice înghețate ale Oceanului Arctic. El este cel mai mare animal de pradă întâlnit pe uscat.


2. Pui de ornitorinc.Ornitorincul este un mamifer arhaic, care trăiește până la 20 de ani.


3. Pui de vulpe.


4. Aceștia sunt 2 pui de suricată.Suricata este un mamifer mic și un membru al familiei mangustelor.Ea trăiește peste tot în Deșertul Kalahari, în Botswana și în Africa de Sud.


5. Pui de ursuleț Koala.Este un animal erbivor marsupial. Poate fi intalnit in regiunile de coasta din estul si sudul Australiei.


6. Pui de urs panda roșu.Este unul din putinele mamifere care are amprente digitale asemanatoare cu cele umane.


7. Pui de Pudú, un cerb foarte mic și rar întâlnit în America de Sud.


8. Pui de pinguin imperial, cea mai mare specie de pinguin.El are o pată galbenă pe fiecare parte a capului și are grijă de pinguinii tineri în timpul iernii antarctice.


9. Pui de arici împreună cu mama lor. Ariciul este un mamifer mic, care de curând a devenit un animal de companie ideal pentru persoanele care nu au timpul necesar pentru cresterea unui caine sau o pisică.

loading...

Add comment