Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

10 alimente pe care poți să le consumi la orice oră și în orice cantitate.

Persoanele care și-au dorit măcar o dată în viață să dea jos câteva kilograme știu cât de dificil este să renunți la preparatele pe care le iubești cel mai mult. Cu toate acestea, nimic nu este imposibil și cu puțin noroc, poți face cele mai sănătoase alegeri.

Dietele și regimurile de slăbire sunt în mare parte restrictive. Astfel, gustările pe care obișnuiai să le iei până acum se dovedesc a fi un impediment în lupta împotriva kilogramelor în plus, motiv pentru care ar fi bine să te orientezi către alte alimente. Nutriționiștii sunt de părere că există câteva alimente care pot fi consumate fără să se țină cont de cantitate sau de oră, acestea având un număr foarte mic de calorii, potrivit brightside.me.

10 alimente pe care poți să le consumi la orice oră și în orice cantitate
1.Afine.
Afinele sunt bogate în antioxidanți și ele ajută la echilibrarea metabolismului. Acestea conțin un număr mic de calorii, ceea ce face ca ele să nu se transforme într-un pericol pentru silueta ta.

2.Broccoli.
Broccoli este bogat în vitaminele A, C, E și K. În plus, acesta este plin de fibre și ajută la o mai bună funcționare a organismului.

3.Castraveți.
Castraveții au multiple beneficii pentru sănătate. Chiar dacă culoarea lor este verde, aceștia sub bogați în betacaroten, o cantitate foarte mare găsindu-se în coaja acestora. Astfel, pentru a te bucura de proprietățile lor ar fi bine să nu îi decojești înainte de a-i consuma.

4.Conopida.
Conopida este bogată în vitaminele C și K, iar nutriționiștii sunt de părere că aceasta este mult mai sănătoasă atunci când este consumată crudă.

5.Grapefruit.
Grapefruit-ul are un rol foarte important pentru organism, el având capacitatea de a regla nivelul de zahăr din sânge. Acesta este inclus adesea în curele de slăbirea și asta datorită aportului caloric foarte scăzut.

6.Mure.
La fel ca afinele, murele sunt bogate în antioxidanți și conțin foarte multă vitamina C. Ele pot face parte din orice dietă, fără să adauge foarte multe calorii în plus.

7.Portocale.
Portocalele se numără printre cele mai apreciate fructe la nivel mondial, ele fiind consumate de foarte multe persoane. Sunt bogate în vitamina C, fibre și ajută la reducerea colesterolului.

8.Roșii.
Roșiile sunt alegerea perfectă pentru o gustare sănătoasă. Ele conțin un număr scăzut de calorii și au foarte multe proprietăți care ajută la o mai bună funcționare a organismului.

9.Salată.
Atunci când spunem slăbire și dietă, automat ne ducem cu gândul la salată. Aceasta este bogată în fier, acid folic și conține și un număr mic de calorii.

10.Țelina.
Țelina are în compoziția ei o cantitate mare de apă, aproximativ 95%. Ea poate fi consumată în orice cantitate și fără să se țină cont de oră.

loading...

Add comment