Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Sa nu uiți niciodată cine ai fost și de unde ai plecat.Viața îți oferă multe surprize

Pentru a fi clar, nu voi uita niciodată de oamenii și locurile care mi-au dat răgaz în timpul zbuciumului.Nu voi uita niciodată acele experiențe vitale și neprețuite, deoarece – ca și experiențele dificile – m-au făcut cine sunt astăzi.Niciodată nu voi uita de unde am venit, pentru că nu voi uita niciodată cine sunt, cine devin și nici cine am fost. Dar, oamenii care încearcă să-mi amintească de acest fapt încearcă să ocupe spațiu într-o viață la care nu au niciun drept.

Nu uita niciodata de unde ai plecat. Acest sfat este un memento excelent pentru noi toți, în timp ce ne ducem călătoria prin viață.Cu toții începem de undeva.Secretul pentru fiecare persoană de succes este să nu uite niciodată de unde au venit.Unii au fost binecuvântați că au avut până acum o călătorie minunată, iar majoritatea au avut lupte, adversități, vise rupte, dureri de inimă și pierderi.

Indiferent care a fost trecutul nostru, ar trebui să fim recunoscători pentru lucrurile bune și să fim atenți la luptele pe care le-am avut. Pe măsură ce calea noastră se transformă în pășuni mai verzi, să nu uităm luptele noastre din trecut ne ajută să empatizăm cu cei care trec acum prin acea fază. Ne permite să fim amabili și blânzi cu ei.De asemenea, este important să nu ne lăsăm trecutul să ne definească. Folosiți experiențele trecute ca un ghid al ceea ce trebuie făcut și ce NU trebuie să faceți.

Profitați de tot ceea ce vi s-a întâmplat, eliberați-vă de amintirile nefericite și duceți o viață mai fericită și mai blândă.Nu uita niciodată de unde ai venit, dar nu permite acestui lucru să te definească.Pe mulți oameni îi orbesc bani ,averea și orgoliul,uită de unde au plecat și cine le-a oferit ajutorul.Era o zicală care sună cam așa: „Cine uită de unde a plecat nu ajunge prea departe”.Și este foarte adevărată.

Viața îți oferă multe surprize pe parcursul ei.Nu știi niciodată la ce să te aștepți că se va întâmpla mâine.Viața este imprevizibilă.Azi poți să ai toată puterea din lume, mâine poți fi un simplu muritor.Mulţi pleacă din țară şi ajung personalităţi prin diferite metropole.Şi în momentul în care uită de unde au plecat devin nimicuri.Cine uită de unde a plecat, nu e om cu adevărat, nici în seamă de băgat.

loading...

Add comment