Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nimic nu e mai amar decât otrava prieteniei false.

Cati prieteni ai? Cinci? Zece? Poate 40.În epoca aplicațiilor și rețelelor de socializare, totul pare un joc de numere.Cu cât ești mai popular, cu atât ai mai mulți prieteni și urmăritori online.Dar iată un pont.Cantitatea nu este niciodată un bun indicator al calității.Ați putea atinge limita de 5.000 de prieteni în mediul online, dar simțiți că sunteți în continuare singuri.Uneori, nici măcar nu primiți mesaje de la persoane pe care le-ați crezut apropiate.Dar știți care este cel mai rău lucru? Să aveți prieteni falși.

Aceștia sunt oamenii care se asociază cu tine din toate motivele greșite. Chiar dacă vă așteptați la un moment bun, în cele din urmă veți fi obligat să aveți o experiență groaznică cu acești presupuși prieteni.O prietenie cu un prieten fals poate fi, de asemenea, descrisă ca o prietenie toxică.Prietenii ar trebui să aibă cel mai bun interes la inimă, să se ridice pentru tine în absența ta, să-ți păstreze secretele, să te trateze cu respect, să fie de încredere și de susținere și să fie fericiți pentru succesele tale.Atunci când aceste lucruri lipsesc, cu siguranță ai parte de o prietenie falsă.

Prietenii falși încearcă mereu să-ți spună că greșești întotdeauna atunci când ceri sfaturi și nu au empatie pentru tine.Acest lucru este rău pentru bunăstarea ta emoțională și mentală.Le este greu să accepte atunci când greșesc.Este ca și cum ai fi doar acolo pentru a le mulțumi tot timpul.Și dacă continui să nu fii de acord cu ei, ei vor înceta să vorbească cu tine până când le ceri iertarea.„Respect” este un cuvânt străin pentru ei.Nu le pasă de tine, indiferent de gravitatea situației.Vor găsi mereu o scuză să se retragă atunci când ai nevoie de ei.Deși i-ați ajutat în mai multe rânduri, nu au fost niciodată fideli cu cuvântul lor.Cu toții probabil am trecut prin aceste experiențe.De aceea, trebuie să avem mare grijă atunci când ne alegem prietenii.

Inconjoara-te de prieteni adevarati, si invata din greselile tale.Învața să cunoști oamenii mai bine, află care sunt nevoile, dorințele și intențiile lor.Pentru că, nimic nu e mai amar decât otrava prieteniei false.Fiti oameni buni,recunoscatori pentru tot ce aveti si demni de luat drept exemplu.

loading...

Add comment