Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

7 trucuri pentru a menține blugii ca noi

Veți găsi o pereche de blugi în garderoba tuturor oamenilor. Ei nu doar adaugă un plus stilului tău ci și sunt super-confortabili. Noi vrem să vă ajutăm să vă personalizați sau să păstrați perechea preferată de blugi ca nouă, urmând metodele de mai jos.

1. Îndepărtarea mirosurilor de pe blugi.


Deși este recomandat să nu vă spălați prea mult blugi, trebuie să îi spălați în cele din urmă. Purtarea blugilor în toate tipurile de vreme poate duce la înmuierea tuturor tipurilor de umiditate și miros.
Ar putea fi dificil să scapi de miros. Dar nu este așa de dificil cum crezi. Tot ce trebuie să faceți este să vă pliați blugi, să îi puneți într-o pungă care se sigilează și să îi păstrați în congelator peste noapte. Acest lucru ar trebui să fie suficient pentru a scăpa de orice fel de miros.

2. Decolorarea blugilor.


Cumpărarea unei noi perechi de blugi este întotdeauna un moment interesant. Cu toate acestea, uneori ați putea fi sceptici cu privire la faptul că spălareq va duce la decolorare. Acest eveniment nefericit vă poate pata pe mâini și poate, de asemenea, să distrugă celelalte haine din mațina de spălat.

Vestea bună este că există o modalitate ușoară de a preveni acest lucru și implică numai un singur ingredient – sare . Se amestecă o cantitate egală de sare și apă împreună și se spală blugii în ea. Acest lucru vă va asigura că nu se vor decolora și nu va ieși culoarea în apă.

3. Prelungiți durata de viață a blugilor preferați.


De multe ori, am devenit atât de îndrăgostiți de o anumită pereche de blugi, încât nu vrem să îmbătrânească. Dar, cu spălări și rutine dure și dure, ei tind să-și piardă strălucirea și noul, cu timpul. Dar ți-am spus că blugi ar putea primi un tratament anti-îmbătrânire? Nu este atât de dificil și se poate face ușor acasă . Tot ce trebuie să faceți este să vă călcați blugii în timp ce sunt umezi, de îndată ce au ieșit din uscător. În acest fel, vor rămâne mai noi decât de obicei.

4. Blugi fără genunchi.


Începeți procesul de uscare în modul de încălzire maxim. Aburul creat cu amestecul de haine ude și căldură ridicată ar trebui să îndepărteze toate ridurile de la blugi și vor fi gata să se poarte imediat din uscător. Nimănui nu îi plac genunchii la blugi. Mai ales când materialul este la fel de dur ca și denimul. Data viitoare când întâmpinați această problemă, rețineți că puteți pune și cuburi de gheață în uscător când l-ați setat să usuce hainele.

5. Micșorați-vă blugii acasă.


Pentru o reducere eficientă a dimensiunii, spălați-vă blugii în apă fierbinte. După ce repetați acest lucru de câteva ori, denimul se va micșora după dorință.
Există, de asemenea, momente când doriți doar să micșorați o anumită zonă a blugilor . Pentru aceasta, umpleți un pulverizator cu trei părți de apă și o parte de balsam lichid pentru țesături. Pulverizați, umeziți zona dorită și puneți-i imediat în uscător. O modalitate destul de ciudată de a vă strânge blugi acasă este prin așezarea lor într-o cadă plină cu apă fierbinte. Lasați-i să stea acolo cel puțin 20 de minute și apoi lasați-i la uscat.

6. Obțineți efectul de ruptură.


În loc să cumpărați altele noi, este preferat să încercați efectul rupt asupra unei perechi de blugi vechi. Efectuarea găurilor în blugi este mai ușoară cu ajutorul foarfecelor, caterelor sau cuțitelor. Pentru o privire înfricoșată, puteți folosi, de asemenea, o răzătoare de brânză sau o piatră ponce.
Asigurați-vă că nu îl rupeți pe genunchi, astfel încât ruptura să nu se extindă în timpul mersului sau îndoirii.

7. Obțineți efectul decolorat.


Trebuie să ieșiți în scenă pentru a efectua acest experiment. Umpleți o cadă cu un litru de suc de lămâie concentrat și împăturați blugii în ea cu apă care curge pe ei. Lăsați blugi să se îmbibe câteva ore, în timp ce îi verificați.

loading...

Add comment