Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
caine-si-stapanul

Câinele este alături de stăpân doar pentru câțiva ani din viață,dar stăpânul pentru el reprezintă o viață întreagă

Câinii sunt considerați cei mai buni prieteni ai oamenilor.Deținerea unui câine este benefic, deoarece oferă echilibru, bunăstare emoțională și dragoste necondiționată. De asemenea, este o mare plăcere să petreci timp în compania acestor creaturi blănoase. Câinii oferă oamenilor un sprijin social semnificativ, îmbunătățesc starea fizică și psihologică, cresc nivelul de fericire și scad stresul.

Câinele ar putea fi doar o mică parte a vieții noastre, dar pentru ei suntem întreaga lor viață.Viața lor nu este din păcate atât de lungă precum viața noastră, iar acest subiect ne întristează de fiecare dată când vorbim despre el.

Orice proprietar de câine vă va spune că există ceva de nedescris și unic la tovarășii lor loiali. Câinii își așteaptă stăpânii cu răbdare lângă ușă când pleacă, se comportă ca și cum li s-ar fi dat lumea atunci când bolurile lor sunt umplute cu mâncare și exprimă un sentiment de devotament care este rar la multe alte animale de companie.Inteligența, loialitatea, afecțiunea și devotamentul câinilor sunt incredibil de pline de satisfacții. Deținerea unui câine poate ridica moralul. În plus, a face o plimbare împreună, a vă relaxa acasă împreună pe canapea sau a fi întâmpinați de o codiți care se mișcă bucuroasă atunci când intrați pe ușă generează un sentiment de bine.

Câinii fac oamenii mai fericiți, oferă o mai mare stimă de sine și previn depresia. Proprietarii de câini sunt mai sociabili, comunică mult mai ușor și sunt mai aproape de oamenii importanți din viața lor decât cei care nu au câini.Aceste animale sunt considerate maeștri în a ajuta oamenii să se simtă calmi și să scape de stres. Câinii sunt cei mai buni ascultători și nu le pasă de acțiunile și gândurile umane. Când o persoană este supărată sau tristă, un câine poate oferi o ieșire de stres, ajutând să se înveselească.Mângâierea unui câine poate reduce tensiunea arterială și poate aduce echilibru stării noastre emoționale. Doar privirea câinelui tău preferat te ajută să ieși dintr-o dispoziție proastă.Câinii asigură securitatea și siguranța casei. Ei sunt extrem de protectori atunci când un străin vine la ușă și poate descuraja mulți potențiali hoți și intruși.

Aceste mici creaturi blănoase au o influență favorabilă și asupra copiilor.Copiii care dețin câini au rezultate mai bune la școală și au mai mult succes. În plus, creșterea, hrănirea și plimbările regulate creează un sentiment de responsabilitate ce îi ajută pe parcurs în viață.Ei joacă un rol important în promovarea copiilor și relațiile de familie. În plus, câinii cresc sentimentele de bunăstare și devotament, asigură siguranța și chiar salvează viețile oamenilor.

loading...

Add comment