Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nu există nicăieri relații fără certuri și împăcări.Oamenii puternici se ceartă ,se supără dar într-un final rămân împreună

Majoritatea tinerilor vor să se căsătorească și speră ca va fi pentru totdeauna.Căsătoria este două persoane care trăiesc împreună și devin una.Căsătoria este două suflete care devin unul. Asta înseamnă că cel mai important lucru înainte de a ne gândi la căsătorie este că avem un angajament. Trebuie să fii sigur în mintea ta că partenerul este ceea ce-ți dorești toată viața.Căsătoria nu este un contract pe hârtie pe care îl puteți anula oricând dacă nu se rezolvă. Nu începe niciodată viața în căsnicie cu această noțiune.

Angajamentul nostru unul față de celălalt trebuia să fie mai puternic, deoarece nu a fost susținut de lucrurile legale pe care vi le oferă căsătoria. Trebuie să ai o relație puternică, deoarece nu există nicio legalitate în acest sens.Nu există căsnicii perfecte în realitate, poate doar în basme.Fiecare căsnicie și relație este imperfectă în propriul său fel.O relație bună este una în care ambii parteneri în cauză nu trebuie să se prefacă și să fie cine sunt de fapt. Nu există o persoană perfectă. Încercarea de a face pe cineva să-și îndeplinească așteptările nu va duce decât la frustrare, pentru ambii parteneri.Mai mult decât atât, nimănui nu-i place să se schimbe.Uneori, schimbarea este bună, dar este dificil să schimbi o persoană.

Nu există nicăieri relații fără certuri și împăcări.Cei care cred că există relații perfecte, să-și construiască singuri relații perfecte. Nu încercați niciodată să modelați o persoană conform preferințelor sau preferințelor dvs. Respectă-i pentru cine sunt de fapt. Nu uita niciodată că și tu ai vrut să fii respectat și iubit pentru cine ești. Încercați să fiți pozitivi și lăsați doar vibrațiile bune să vă înconjoare.De asemenea, țineți cont de acest lucru, nu lăsați niciodată ego-ul să vă învingă dragostea.

Oamenii puternici se ceartă , se supără dar într-un final rămân împreună.Toate se rezolvă dacă reușești să ajungi la un compromis.Așa funcționează o relație și așa procedează oamenii puternici.O relație nu există fără dorința de a clarifica lucrurile și de a fi totul bine.Dacă suntem capabili să comunicăm limpede cu noi înșine și cu partenerul nostru, înseamnă că avem parte de o relație solidă.O relație puternică înseamnă că doi oameni puternici și independenți aleg să fie împreună și să se înțeleagă unul pe celălalt.

loading...

Add comment