Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Câinii sunt într-adevăr cei mai buni prieteni ai oamenilor. Iată motivele!

„Un câine este singurul lucru pe pământ care te iubește mai mult decât îl iubește pe sine. „- Josh Billings

Dacă simți mereu că nimeni nu te iubește și că nimănui nu-i pasă de tine, există 99% șanse să nu ai un câine. Este imposibil sa te simti singur si fara iubire cand ai un prieten canin langa tine. Sunt doar câteva dintre cele mai dragute, cele mai loiale și cele mai iubitoare creaturi de pe fața planetei. Indiferent dacă cerșește mâncare, daca vrea o plimbare după-amiaza în parc sau pur și simplu se bucură atunci când ajungi acasă, câinii pot face toate lucrurile mici care te pot face să simți cea mai norocoasă persoană de pe pământ. Iată motivele pentru care câinii sunt, într-adevăr, cei mai buni prieteni ai bărbaților.

Nu te judecă pentru păcatele tale
Există o zicală că oamenii uită cu ușurință lucrurile bune pe care le-ați făcut pentru ei și totuși reușesc să-și amintească singurul lucru rău pe care l-ați făcut. Câinii, pe de altă parte, nu vă vor ține minte niciodată greșelile. Motivul este că au o memorie îngrozitoare pe termen scurt și ar uita după câteva minute că le-ai mâncat sau le-ai ascuns mâncarea. Este o poveste diferită, totuși, dacă îi răniți în mod intenționat tot timpul, pentru că, chiar dacă câinii au amintiri slabe pe termen scurt, au și amintiri pe termen lung.

 

Ei nu uită niciodată beneficiile prezenței tale în viața lor
Datorită memoriei pe termen lung, câinii își amintesc pentru totdeauna cât de buni prieteni sunt pentru tine. Ei nu vor uita niciodată legătura pe care ai avut-o cu ei de când te-au întâlnit pentru prima dată.

 

Ei vă vor proteja întotdeauna
Un câine este un prieten care se lipeste de tine mai mult decât un frate. Da, lătratul lor neîncetat de fiecare dată când un străin trece, poate fi enervant, dar numai pentru că sunt mari protectori. Loialitatea lor extremă vă poate asigura că nimeni nu vă va face rău atâta timp cât este în jur.

 

Ei te pot face fericit
Câinii au un mod de a ști dacă te simți fericit sau trist. Ei știu când ceva este în neregulă și sunt gata să acorde o lăbuță. Ei vă pot imita cu ușurință emoțiile doar dacă vă uitați la limbajul corpului. Când simt că sunteți deprimat, ei vă vor privi cu ochi triști. Când simt că ești supărat pe cineva sau ceva, ei vor sta lângă tine și vor mârâi și vor fi pregătiți să cedeze când va fi nevoie.

Ei vor fi întotdeauna acolo pentru tine
Câinii nu au nici un motiv să vă abandoneze, ceea ce vă asigură că vor fi cu voi, indiferent de ce. Vrei să mergi în club să petreci până la ora cinci dimineața? Prietenul tău canin va fi singur și te va aștepta cu nerăbdare să vii acasă.

Vă ajută să întâlniți oameni noi
Câinii ne obligă să fim sociabili. Ei sunt o modalitate excelentă de a întâlni oameni noi și sunt unul dintre cele mai bune motive de conversație. Ia-ți câinele pentru o plimbare în parc pentru a avea ocazia să întâlnești iubitorii de câini. Cine știe, s-ar putea să-ți găsești și o parteneră în acest proces.

Ei fac ca cele mai mari problemă să pară mici
D câte ori ei sunt în jur, se pare că unele dintre cele mai mari probleme ale tale devin instantaneu nesemnificative. Din nou, câinii sunt cei mai buni pentru stres, iar energia pozitivă pe care o au ei este o cale de a te face să simți că poți depăși orice.

Ei îți știu toate secretele tale și te iubesc așa cum ești
În cele din urmă, câinii oferă un fel de dragoste care este necondiționată. Oamenii de știință se pot referi la ea ca la instinctul de bază al animalelor, dar cred că animalele, cum ar fi câinii, sunt capabili să arate iubire. De fapt, uneori par că, câinii înțeleg mai bine decât ceilalți oameni. Ei nu ne judecă și ne lasă să fim ceea ce suntem cu adevărat. Cel mai important, ei cunosc secretele noastre cele mai adânci și totuși ne iubesc la fel.

Sper că am enumerat mai sus destul de multe motive prin care să te convingem că, dacă cauți un animal de companie sau un prieten adevărat este timpul să vă grăbiți și să vă luați un câine.

loading...

Add comment