Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Iubire necondiționată sau dragoste fără așteptări

Dragostea necondiționată sau dragostea fără așteptări este foarte subevaluată și deseori înțeleasă greșit.Nu este un compromis sau un sacrificiu. Este cea mai relaxantă experiență a iubirii.

Iubești pe cineva necondiționat sau fără așteptare, nu pentru măreția de altruism. Mai degrabă pentru un motiv foarte egoist, într-un mod bun- a fi fericit și a crește în dragoste.

Fiecare iubit vă va spune la un moment dat că dragostea voastră nu a fost reciprocă și că i-ai spulberat toate visele. Dacă nu se așteptau la dragoste în schimb? Ce-ar fi dacă ar iubi doar pentru că le-a plăcut să iubească? Ce-ar fi dacă ar iubi, pentru că așa e făcut să fie în viață?

De fiecare dată când auzim o poveste de dragoste răcită, cea mai mare parte din vină o au așteptările. Cu cât înaintăm pe drumul dragostei, cu atât așteptăm tot mai mult de la iubitul nostru. Și când aceste așteptări nu sunt îndeplinite, pierdem interesul față de iubire și pierdem capacitatea de a iubi.

Dar cum ar fost dacă nu ne-am fi așteptat în primul rând? Dacă nu ne-a păsat niciodată ce fac partenerii noștri sau cum reacționează? Doar iubiți-i, pentru că ne place să-i iubim. Nimic nu va afecta dragostea noastră față de ei în inimile noastre. Pentru că dragostea noastră este foarte înrădăcinată decât ceea ce poate fi zdruncinat cu unele experiențe de suprafață.

Acest tip de dragoste este aerul proaspăt, o ușurare imensă. Nu există câștig sau pierdere în această iubire. Doar dragostea este acolo.
Persoana pe care o iubiți poate fi sau nu a ta. Îl poți avea astăzi pe iubitul tău și ai putea să-l pierzi mâine și să-l găsești din nou într-o zi. Dar ceea ce nimeni nu poate lua de la tine vreodată, este dragostea ta, ceea ce te simți adânc în inima ta. Asta e a ta, pentru totdeauna. Dacă nu o abandonezi, nu o poți pierde.

Dați-mi voie să vă dovedesc că dragostea pe care o simțiți este cea mai importantă pentru dvs. decât dacă persoana vă iubește înapoi sau nu, sau dacă vă satisface așteptările. Luați 2 persoane – o persoană pe care o iubești nebun și o altă persoană care te iubește nebun. Știi că a doua persoană te iubește atât de mult și e gata să faci tot ce-ți trebuie pentru a te face fericit, dar de ce atunci inima ta începe să bată mai repede când te gândești la prima persoană, de ce nu te poți gândi la prima persoană? Pentru că sentimentul de dragoste este pentru prima persoană. Nu o poți ajuta. Vorbesc despre sentimentul pe care îl ai pentru o persoană, asta e dincolo de controlul tău. Dacă acest sentiment s-a născut în tine fără un răspuns de la persoana pe care o iubești, nu crezi că acest sentiment poate supraviețui și prospera independent de persoana?

Dacă te-ai putea îndrăgosti de persoană, fără să știi ce simte pentru tine, de ce nu poți continua să iubești acea persoană știind că nu simte același lucru pentru tine? Aceștia pot alege să nu-ți împartă sentimentul, dar tu nu-ți pot opri dintr-odată sentimentele pentru ei. Asta e pentru totdeauna.

Haide! Nu vă cer să fiți minunați. A fi minunat este greu. Vă cer să fiți egoiști. Fiind egoist este mai ușor. Întâmpinarea zilnică și simțirea ușurată a faptului că sentimentul cald de dragoste din interiorul vostru pentru cineva nu depinde de nimic sau de cineva, ceea ce poate fi mai interesant decât asta? Aceasta este o decizie pe care o faceți pentru dvs. Alegi să te simți minunat cu dragostea, alegi să lași dragostea să-ți cuprindă viața, în loc să o lași să-ți ruineze viața.

Este o senzație incredibil de relaxantă. Amândoi avem libertatea de a spune, de a gândi, de a avea, de a avea orice vrem și de a ne purta în orice fel simțim. Știm că dragostea noastră unul față de celălalt nu va fi afectată de nimic . Practicând această perspectivă diferită a iubirii, realizăm că aceasta este cea mai frumoasă și mai relaxantă cale de a iubi.

loading...

Add comment