Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nu poți obliga pe nimeni să își facă timp pentru tine.Cine îți simte lipsa,te caută.

În zilele noastre, oamenii sunt atât de mult implicați în agitația vieții lor, încât nu prea au timp să se întâlnească cu cei dragi și să petreacă timp cu ei. Drept urmare, legăturile umane au devenit mai fragile ca niciodată.Dacă doriți cu adevărat să păstrați pe cineva în viața voastră sau doriți să fiți alături de ei, cel mai bun lucru pe care l-ați putea dărui sau nu este altceva decât timpul.Poate că de multe ori încercați să conpensați lipsa de timp cu cadouri materialiste, însă nu prea ajută.

Majoritatea relațiilor de astăzi par să se destrame doar pentru că există o lipsă de legătură între parteneri.Nu poți forța pe cineva să realizeze cât de mult ai nevoie de el sau ea.Cum nu poți obliga pe nimeni să-și facă timp pentru tine.Nu este nevoie să-și mai complici viața, cine îți simte lipsa, te va căuta.Celălalt partener ar trebui să poată realiza totul singur. Într-un astfel de scenariu, cel mai bun lucru pe care ar trebui să-l țineți cont este să vă asigurați că nu veți obliga niciodată pe cineva să rămână în viața voastră. Nu poți obliga pe nimeni să rămână cu tine, să te îngrijească sau să te iubească. Tot ce poți face este să oferi tot ce e mai bun din versiunea ta.Nu forța niciodată pe cineva să te valorizeze.Amintește-ți faptul că, dacă cineva te iubește cu adevărat, el sau ea va putea întotdeauna să-și facă timp pentru tine și să fie acolo lângă tine, în ciuda programului lor ocupat sau a alte lucruri.Nimeni nu este niciodată atât de ocupat încât nu va putea să-și facă timp pentru tine. Este vorba doar de parametrii prioritari pe care oamenii tind să îi stabilească pentru alții.Dacă sunteți pe lista prioritățile lor principale, într-un fel sau altul va gestiona timpul pentru tine și va fi acolo chiar și atunci când veți avea nevoie de el.

Nu poți obliga oamenii să rămână în viața ta. A rămâne este o alegere, așa că fiți recunoscători pentru persoanele care vă aleg.Este frumos atunci când ai pe cineva care își face timp pentru tine, te sună, îți trimite un mesaj și te întreabă dacă ești bine.Este frumos să știi că ai pe cineva pentru care contezi cu adevărat.

loading...

Add comment