Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

În vărstă de 91 de ani Elena Pagu, a căștigat Campionatele Mondiale de Atletism pentru Seniori.

Elena Pagu este multiplă compioană mondială la alergare. Pentru ea, alergatul este un mod viață, nu un hobby. Ea își dorește să aducă cât mai multe medalii pentru țara noastră. A concurat și alături de femei mai tinere decât ea și tot a reușit să câștige zeci de medalii și trofee. De curând a lansat și un vlog, devenind cea mai în vârstă vloggeriță. Este o femeie foarte simpatică, cu un umor extraordinar și extrem de lucidă și de manierată.

Recent a fost premiată cu premiul Femeile Anului pentru Excelența în Sport. Premiul i-a fost acordat de către fotbalistul Ciprian Marica. Acesta a afirmat că doamna Pagu este o minune în sportul românesc.Ea a participat în total la 11 campionnate mondiale. Este foarte sănătoasă și spune că nu o doare nimic. Nu face abuz de nimic, aleargă din două în două zile și duce un stil de viață normal, fără să aibă vreo restricție culinară. Își prepară mâncarea din produse naturale și spune că nu este gurmandă.

Se pare că vărsta pentru ea, este doar un număr. Singurul lucru care îl regretă în viață este că nu a avut copii, deoarece ea iubește foarte mult copiii și dacă ar putea da timpul înapoi ar face unul. Această femeie trăiește prin sport. Este un exemplu pentru întreaga țară și trebuie să ne simțim mândri că această doamnă este româncă. O felicităm din suflet și îi dorim succes în continuare, multă sănătate și să realizeze tot ceea ce își propune mai departe. Sperăm să căștige tot mai multe maratoane de acum înainte.

loading...

Add comment