Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Liviu Dragnea, condamnat definitiv la închisoare 3 ani și 6 luni, a ajuns la Penitenciarul Rahova

Procesul în dosarul angajărilor fictive la Protecția Copilului Teleorman a ajuns la final. Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare a doua zi după alegeri. Liderul PSD era acuzat de instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor de la DGASPC Teleorman. Restul acuzaților din dosar au fost achitați de către judecători sau au primit pedepse cu suspendare.Bombonica Prodana, fosta soție a liderului PSD, prezentă și ea în acest dosar, a fost achitată, după ce în prealabil aceasta a achitat întregul prejudiciu în etapa de fond a procesului. Completul care l-a judecat pe Liviu Dragnea este format din cinci judecători. Liderul PSD, Liviu Dragnea va sta în carantină la penitenciarul Rahova 21 de zile.

După ce a aflat sentința, acesta s-a urcat într-o mașină și a plecat spre penitenciarul Rahova, urmărit de jurnaliști.În timp ce mașina era oprită la semafor, oamenii de pe stradă arătau semne obscene către mașina în care se află liderul PSD.Ajuns la penitenciarul Rahova, Dragnea a fost întâmpinat cu huiduieli de câteva zeci de protestatari. Potrivit informațiilor, Liviu Dragnea va sta singur în celulă, celula fiind renovată recent.

Premiul Viorica Dâncilă a reacționat după ce a aflat vestea că liderul PSD a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare.
„Eram la Guvern împreună cu miniștrii. Discutam despre rămânerea sau ieșirea de la guvernare. Discutam cu miniștrii când am primit vestea. Vă dați seama că a fost o lovitură. Pierderea alegerilor și imdiat a doua zi arestarea președintelui partidului”, a declarat Viorica Dăncilă.

Dragnea mai are posibilitatea să atace sentința definitivă a Curții Supreme prin două căi de atac: fie contestație în anulare, fie recurs în interesul legii, însă ambele demersuri nu se pot face decât prin intermediul avocaților, în timp ce el se va afla în închisoare.

loading...

Add comment