Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

România cucerește lumea prin inteligență.Elevii români, olimpici la Balcaniada de Fizică 2023 din Albania.

Elevii români, medaliați cu aur, argint și bronz la Balcaniada de Fizică 2023.Felicitări echipei românești pentru performanța remarcabilă la Olimpiada Balcaniadă de Fizică 2023 din Albania! Aceasta este o realizare semnificativă care subliniază talentul, munca asiduă și dedicarea tinerilor fizicieni români.

Stănoiu Ioana de la Liceul Internațional de Informatică din București a luat medalia de Aur,
Premiul pentru cel mai bun punctaj obținut de o participantă,Premiul special pentru obținerea punctajului maxim la cel puțin un subiect;
Vulpe Vlad Dorian de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu a luat medalia de Argint,Premiul special pentru obținerea punctajului maxim la cel puțin un subiect;
Nicolae Vladimir de la Colegiul Național „George Coșbuc” din București a luat medalie
a de Argint;
Scurtu Mario Cristian de la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu a luat medalia de Bronz;

Obținerea a patru medalii la un eveniment atât de prestigios este o mărturie a calității educației în domeniul științelor din România și a potențialului pe care tinerii îl au în acest domeniu. Aceste medalii reprezintă nu doar o realizare personală pentru fiecare elev în parte, ci și o realizare pentru țară.Această olimpiadă oferă elevilor oportunitatea de a-și testa și de a-și dezvolta cunoștințele, de a se confrunta cu provocări și de a învăța de la colegii lor. Aceste experiențe sunt extrem de valoroase și pot avea un impact semnificativ asupra dezvoltării lor academice și profesionale.

Realizarea tinerilor români este un motiv de mândrie pentru toți românii și un exemplu pentru tinerii pasionați de știință. Sperăm că succesul echipei românești la Olimpiada Balcaniadă de Fizică 2023 va inspira și mai mulți tineri să se dedice studiului științelor și să urmeze o carieră în acest domeniu.

Sursa foto: www.edupedu.ro

loading...

Add comment