Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Mecanicul auto cu voce impresionantă care a primit Golden Buzz la Românii au talent

Radu Pălăniță, bărbatul care a primit Golden Buzz-ul de la Florin Călinescu la Românii au Talent are 40 de ani, este din București și lucrează ca mecanic auto.Radu nu are niciun fel de studii muzicale și totuși a reușit să impresioneze jurații cu vocea sa.Înainte să urce pe scena show-ului Românii au Talent, bărbatul și-a spus povestea de viață și a dezvăluit că și-a descoperit talentul în urmă cu aproape patru ani, când a început să cânte într-un bar de karaoke.De atunci și-a dat seama că dorește să încânte oamenii cu muzica sa și merge la fiecare sfârșit de săptămână în locații de karaoke unde cântă alături de prieteni.Radu a participat și la emisunea Vocea România, dar nu a reușit să meargă mai departe, de aceea s-a ambiționat și a venit la Românii au Talent.

“Nu este prima data când particip la un concurs. Am participat recent la «Vocea României». Din păcate, nu am reușit să întorc niciun scaun. Sper la un trei de da. Sper la un trei de da. Nu am niciun fel de studii muzicale, însă, am aflat că pot să cânt, în urmă cu 4 ani si jumătate, într-un bar de karaoke. De atunci, la fiecare sfârșit de săptămână, frecventez locații de karaoke unde cânt alături de prieteni. Mi-am dat seama că vreau să încânt oamenii cu muzica mea”, a mărturisit Radu Pălăniță în cadrul emisunii.

Juratul Florin Călinescu a rămas plăcut impresionat de prestația sa, n-a stat pe gânduri, a apăsat butonul auriu și l-a trimis pe Radu direct în semifinală.Radu a rămas fără cuvinte la reacția juratului.

”Eu asta apreciez la această emisiune. Faptul că oameni fără niciun semn al destinului descoperă ceva și vin aici. Și au o meserie. Uite, anul trecut era o croitoreasă. Acum este un mecanic auto. Mâine puteți fi milionari… Eu de un mecanic auto am nevoie. Vreau să te responsabilizez”, a spus Florin Călinescu, în cadrul emisiunii de vineri seara.

Noi dorim să-l felicităm pe Radu pe această cale și să-i dorim succes în continuare, pentru a putea ajunge cât mai departe.De acum, el va trebui să se pregătească foarte bine, pentru a impresiona din nou juriul și în semifinale cu prestația sa.

loading...

Add comment