Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
coloana vertebrala

Adevărate cauze ale durerilor și afecțiunilor dintre coloana vertebrala și organele interne.

În acest articol, vom vorbi despre relația cu adevărat interesantă dintre coloana vertebrală și organe.Fiecare parte a coloanei corespunde unui organ, unei emoții și dureri. Osul șoldului este conectat la osul spatelui, osul spatelui este conectat la osul gâtului, osul gâtului este conectat la osul capului. „Cântecul oaselor” este preferatul chiropracticienilor, deoarece înțeleg cât de important este ca toate oasele să fie aliniate corect.

În plus, chiropracticienii înțeleg și modul în care coloana vertebrală este conectată la organele interne. Coloana vertebrală ar putea să transmită anumite simptome în diferite părți ale corpului, care nu credeați că au legătură cu aceasta.De aceea, este foarte important să acordați o atenție deosebită coloanei vertebrale.

Problemele cu coloana pot cauza următoarele probleme fizice:
Dureri de cap sau migrene; probleme cu sinusurile; probleme cu ochii; ameţeală; dureri în zona inimii sau stomacului; furnicături la nivelul membrelor superioare; simptome potențiale cauzate la nivelul coloanei vertebrale toracice.

Coloana vertebrală toracală este cea mai interconectată cu organele interne.Unele perechi includ:
T2 și inima, toracele și vasele de sânge;
T6 și stomacul și pancreasul;
T4 și vezica biliară, tendoanele și ligamentele;
T10 și rinichii.

De aceea problemele la anumite organe pot fi defapt probleme ale coloanei vertebrale.Spre exemplu, atunci când apar probleme cu stomacul sau indigestie, ar putea fi un semn al nealinierii vertebrei T6.Bronșita, problemele respiratorii, astmul sau tusea cronică pot fi legate de alinierea greșită a vertebrei T3.

Coloana vertebrală lombară este formată din 5 vertebre prescurtate L1-L5. Vertebrele lombare sunt cele mai mari și suportă cea mai mare parte a greutății corpului.Și aceste vertebre pot semnale diferite probleme.Problemele cu L1 pot fi semnalate de constipație sau diaree. L3 este conectat la vezica urinara, uterul la femei si prostata la barbati.Menstruația dureroasă poate semnala probleme cu L3, la fel ca impotența la bărbați.

Când coloana vertebrală nu este aliniată corect, acest lucru putea duce la mai mult decât doar dureri de spate și disconfort. Dacă aveți de-a face cu probleme de organe interne care nu par să fie rezolvate în ciuda tratamentului medical, luați în considerare tratamentul chiropractic.Un astfel de specialist v-ar putea ajuta să identificați exact sursa problemei și să o rezolvați.

loading...

Add comment